Μητσοτάκης: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο Πυροσβεστικό Σώμα

Επίσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής και σε εθελοντές δασοπυροσβέστες

Τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, το φυλάκιο εθελοντών δασοπυροσβεστών στην Αγία Μαύρα Ηλιούπολης και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο Χαλάνδρι επισκέφθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ζήτησε από όλους να είναι σε εγρήγορση εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.
Ο κ. Μητσοτάκης μετά το τέλος της ενημέρωσης που είχε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο Χαλάνδρι, συνεχάρη όλες τ��ς γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος «γι�� την πραγματικά εξαιρετική προσφορά τους στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, αλλά και του δασικού πλούτου της χώρας», επισημαίνοντας ότι είχαμε έναν αρκετά θερμό και ξερό χειμώνα και αναμένεται ένα δύσκολο καλοκαίρι.
«Έχουμε, όμως, απόλυτη εμπιστοσύνη στο Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς και σε όλες τις υποστηρικτικές δομές, στη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Αλλά βέβαια και στις πολλές εθελοντικές οργανώσεις, στους εθελοντές δασοπυροσβέστες, οι οποίοι με τη δική τους αρωγή και συνδρομή συμβάλλουν στην πολύ μεγάλη αποστολή της προστασίας του δασικού πλούτου της χώρας» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top