ΠΑΣΟΚ για ΦΠΑ: Ντροπή και πρόκληση να το καταγγέλλουν αυτοί που το ψήφισαν!

«Κωλοτούμπας και λαϊκιστής ο Καμμένος»

ΠΑΣΟΚ για ΦΠΑ: Ντροπή και πρόκληση να το καταγγέλλουν αυτοί που το ψήφισαν!
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το μέτωπο κατά του ΦΠΑ στα νησιά εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για πρόκληση να καταφέρονται εναντίον του μέτρου αυτοί που το ψήφισαν.
«Η κυβέρνηση στο πλαίσιο της άνευ όρων παράδοσης στη τρόικα δέχθηκε και προχώρησε στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά. Μέτρο που είχε θεσμοθετήσει το ΠΑΣΟΚ , μέτρο που δεν δεχθήκαμε να καταργηθεί σε όλες τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη και τονίζει: «Αποτελεί όμως διπλή πρόκληση προς τους νησιώτες, το να καταγγέλλουν την κατάργηση –και μάλιστα ως αντισυνταγματική- αυτοί που το ψήφισαν!».
Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ κάνει ειδική αναφορά στον Πάνο Καμμένο, που πρώτος σήκωσε την… επαναστατική σημαία κατά του ΦΠΑ, αποκαλώντας τον «κωλοτούμπα και λαϊκιστή», ενώ αποδοκιμάζει και τη στάση του προέδρου της Βουλής Νίκο Βούτση.
«Ο κ. Καμμένος βέβαια μας έχει συνηθίσει σε κυβιστήσεις και λαϊκισμούς. Χωρίς αιδώ. Αλλά το ότι δυστυχώς την σκυτάλη αυτή παρέλαβε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής, αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια ακόμη συνειδητή επιχείρηση εξαπάτησης των νησιωτών, από όλη την συμμαχία Συριζα/ΑΝΕΛ» τονίζει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει: «Τέρμα τα ψέματα. Αν πιστεύουν αυτά που λένε, υπάρχουν δυο δρόμοι: ο ένας να επαναφέρουν το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά. Ο δεύτερος να παρα��τηθούν αξιοπρεπώς».
Δείτε ακόμη:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top