Ο Φίλης, το bullying, τα κιλά και τα ρουσφέτια που ζητά η κόρη του

«Δεν πιστεύω ότι μου επιτίθενται γιατί είμαι χοντρός»

​Για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τα κιλά τους, τις προσπάθειές του να κάνει… δίαιτα, αλλά και τα ρουσφέτια που του ζητά η 10χρονη κόρη του μίλησε σε συνέντευξή του στο Down Town ο υπουργός Παιδείας, Ν. Φίλης.

«Τίποτα ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο. Ήμουν χοντρός από μικρός. Είτε γιατί ήμουν λαίμαργος, είτε γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια παθολογική αιτία», είπε ο κ. Φίλης απαντώντας αν αισθάνθηκε θύμα bullying μετά από τις επιθέσεις για τα κιλά του.

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι δεν έχει ψάξει ποτέ αν υπάρχει κάποια παθολογική αιτία για τα παραπανίσια κιλά του, καθώς αδιαφορεί για την εξωτερική του εμφάνιση και αποκάλυψε ότι κάνει δίαιτα, αλλά είναι πολύ δύσκολο.

«Εγώ αισθάνομαι την ανάγκη να είμαι ο εαυτός μου. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ήθελα να αδυνατίσω, αλλά δεν είναι και εύκολο. Λέω ότι γενικότερα θέλω να είμαι ο εαυτός μου: πώς μιλάω, πώς ντύνομαι, πώς κινούμαι, δεν θέλω να παριστάνω κάτι που δεν είμαι ή να είμαι ο “υπουργός”. Δε νομίζω πάντως ότι η επίθεση εναντίον μου είναι γιατί είμαι χοντρός», είπε.

Ο υπουργός Παιδείας όμως εξομολογήθηκε και τις ενοχές που νιώθει απέναντι στην κόρη του Μαριάννα και στη σύζυγό του, Χριστίνα.

«Τις βλέπω ελάχιστα τα Σαββατοκύριακα. Για τη μικρή που είναι τώρα στα 10, μου λείπει και της λείπω», τόνισε.

Αποκάλυψε δε ότι η κόρη του, του ζητάει ρουσφέτια και για το σχολείο της, αλλά εκείνος δεν υποκύπτει στη γοητεία της.

«Την πρώτη μέρα που έγινα υπουργός ήρθε με αίτημα. Ήθελε για το σχολείο της διαδραστικούς πίνακες. Της είπα ότι θα πάνε, όπως και στα άλλα σχολεία, ούτε νωρίτερα, ούτε αργότερα. Μετά μου ζήτησε ντουλαπάκια να βάζουνε τα πράγματά τους οι μαθητές, τα βλέπουν νομίζω σε ξένες σειρές στην τηλεόραση. Της είπα ότι υπάρχουν πιο σοβαρές ανάγκες, διπλά τζάμια για το κρύο και άλλα. Τη στέλνει η παρέα για αιτήματα», τόνισε, ενώ για το αν φοβάται να κυκλοφορήσει στα Ε��άρχεια απάντησε:

«Πήγα το Σάββατο στην περίφημη λαϊκή της Καλλιδρομίου. Είναι πιθανόν να δεχτώ μια επίθεση. Δεν αισθάνομαι όμως ότι έκανα κάτι κακό και πρέπει να τιμωρηθώ. Στα Εξάρχεια έχω μεγαλώσει, προϋπήρξα των… αυτόκλητων τιμωρών��.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top