Πυρά Βαρβιτσιώτη για τη συμφωνία στο Eurogroup: «Δυστυχώς η χώρα ξεβρακώθηκε»

Κόντρα με τη Χρυσοβελώνη για την κωλοτούμπα του Καμμένου σχετικά με το ΦΠΑ

Πυρά Βαρβιτσιώτη για τη συμφωνία στο Eurogroup: «Δυστυχώς η χώρα ξεβρακώθηκε»

​Σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βαρβιτσιώτης για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε τα ξημερώματα στο Eurogroup, τονίζοντας πως η χώρα… «ξεβρακώθηκε».

«Μην πουλάτε άλλο σανό. Είναι μία δύσκολη μέρα για τη χώρα. Δυστυχώς η χώρα ξεβρακώθηκε, μετά από μία αποτυχημένη 9μηνη διαπραγμάτευση, ξεβρακώθηκε», είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Δεν άφησε μάλιστα ασχολίαστη τη δήλωση του υπουργού Άμυνας, Π. Καμμένου ότι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ήταν εγκληματική.

«Εσείς είσαστε ακόμα χειρότεροι. Οι ΑΝΕΛ είναι ακόμα χειρότεροι. Και βρίζουνε, και ψηφίζουνε. Και βγαίνει χθες ο κ. Καμμένος, ο μέγας κωλοτούμπας», είπε, προκαλώντας την αντίδραση της Μ. Χρυσοβελώνη, η οποία του ζήτησε να προσέχει τους χαρακτηρισμούς του.

«Σας παρακαλώ, δεν προσέχω κανένα χαρακτηρισμό μου, απέναντι σε αυτόν που έλεγε “στα τέσσερα, στα τέσσερα” και σήμερα βρίσκεται σε ένα σπιράλ περιδίνησης», την ανταπάντησε και σε έντονο ύφος πρόσθεσε:

«Ακόμα περιμένω να μου καταθέσετε τη μήνυση. Από τη Δευτέρα το βράδυ, περιμένω. Σας κατηγόρησα για συγκεκριμένο πράγμα, περιμένω να λύσουμε τη διαφορά μας στα δικαστήρια. Βλέπω χθες αυτή την εξωφρενική παράσταση του υπουργού Άμυνας, ο οποίος αρέσκεται στο να κάνει παραστάσεις. Πολλές φορές φορώντας στολή, άλλες φορές παραλλαγές. Κάνει παράσταση και μάλιστα κακού επαρχιακού θιάσου, επιθεωρήσεως».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top