ΚΡΑΞΙΜΟ στον Τσίπρα από Αλαβάνο: «Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή»

«Ούτε οι χούντες δεν έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα»

ΚΡΑΞΙΜΟ στον Τσίπρα από Αλαβάνο: «Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή»

​Μπορεί το 2009 να παρέδωσε το… δαχτυλίδι στον Α. Τσίπρα και να ήταν εκείνος που του έδωσε το βάπτισμα του πυρός στην πολιτική, όμως σήμερα ο Α. Αλαβάνος μιλάει για τον νυν πρωθυπουργό με τα πιο σκληρά λόγια.

«Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα» είπε σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 Fm, αναφερόμενος στον Α. Τσίπρα και ενίσχυσε την επίθεσή του εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας:

«Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό ��ώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία».

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Α. Αλαβάνος επιτέθηκε ονομαστικά και σε στελέχη της κυβέρνησης με απαξιωτικά λόγια τονίζοντας:

«Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παπά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία. Υπάρχουν ποινικές ευθύνες, γιατί πρόκειται για εκποίηση δημόσιας περιουσίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top