«Φωτογράφισε» ανασχηματισμό ο Παπαδημούλης: «Ώρα για αλλαγές στην κυβέρνηση»

«Δεν συμφωνώ με την επιλογή της Κατριβάνου, αλλά τη σέβομαι απόλυτα»

«Δεν συμφωνώ με την επιλογή της Βασιλικής Κατριβάνου, αλλά τη σέβομαι απόλυτα και θεωρώ ότι η παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα την τιμά, καθώς και η ίδια και οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγησαν με εντολή υλοποίησης αυτής της δύσκολης συμφωνίας» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο κ. Παπαδημούλης ισχυρίστηκε επίσης ότι η κυβερνητική συνοχή και η συνοχή της κοινοβουλ��υτικής πλειοψηφίας που στηρίζει την κυβέρνηση δεν κινδυνεύει. «Αντιθέτως θα έλεγα ότι με το νομοθετικό πακέτο που ψηφίστηκε πριν λίγες ώρες αφήνουμε τα πολύ δύσκολα πίσω μας και τώρα περιμένουμε την επιτυχή ολοκλήρωση μιας αξιολόγησης, που είναι σημείο καμπής, καθώς ολοκληρώνει τουλάχιστον το 70% του περιεχομένου του τρίτου μνημονίου και αποτελεί την απαρχή μιας αλυσίδας θετικών ειδήσεων» πρόσθεσε.
«Φωτογραφίζοντας» την ανάγκη ανασχηματισμού, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης, ότι «είναι η ώρα να κάνουμε ένα ταμείο, έναν απολογισμό και να σχεδιάσουμε όλες εκείνες τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που απαιτούνται και στο κόμμα και στην κυβέρνηση», ενώ ζήτησε και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη.
Ζήτησε ακόμα, σχετικά με το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, «το κόμμα να οργανώσει με γοργούς ρυθμούς την επιτάχυνση των διαδικασιών για το συνέδριό του, ώστε να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιστοιχηθεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα με το κοινωνικό και λαϊκό ρεύμα, που τον εξέλεξε στην κυβέρνηση δύο φορές».
Για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε: «Τις τελευταίες μέρες, η απόσταση μεταξύ ΔΝΤ και Βερολίνου-Σόιμπλε έχει μειωθεί και έχουν συγκλίνει οι πάντες στο ότι το ελληνικό, δημόσιο χρέος χρειάζεται μια σοβαρή ��λάφρυνση, έτσι ώστε να καταστεί βιώσιμο. Όσοι ήθελαν την αναβολή των πάντων για μετά το 2018, όσοι ανήκουν στη "σχολή Σόιμπλε" εν ολίγοις, έχουν αναγκαστεί να κάνουν βήματα υποχώρησης».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top