Έτοιμος να δώσει το… Νόμπελ στον Τσίπρα ο Ν. Δένδιας αν πετύχει… ανάπτυξη

«Βλέπω να σερνόμαστε»

Έτοιμος να δώσει το… Νόμπελ στον Τσίπρα ο Ν. Δένδιας αν πετύχει… ανάπτυξη

​Απαισιόδοξος για το αν θα μπορέσει η κυβέρνηση να πιάσει τους αναπτυξιακούς στόχους που έχει θέσει η Ευρώπη για το δεύτερο εξάμηνο του 2016 και για το 2017 εμαφανίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας, στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«Αν καταφέρει αυτή η κυβέρνηση με αυτά τα υφεσιακά μέτρα να δημιουργήσει ανάπτυξη τότε ο κύριος Τσίπρας θα είναι ο επόμενος νομπελίστας», είπε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:

«Το ότι είναι υφεσιακά τα μέτρα είναι πανθομολογούμενο, δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος να το αρνηθεί. Αν τώρα καταφέρει αυτή η κυβέρνηση με υφεσιακά μέτρα, μετά από έξι χρόνια σκληρής λιτότητας γιατί εγώ δεν βγάζω και το παρελθόν έξω, να δημιουργήσει ανάπτυξη τι να πω. Τότε ο κ. Τσίπρας θα είναι ο επόμενος νομπελίστας οικονομίας κ��ι θα είναι πολύ τιμητικό και για τη χώρα αυτό».

Δεν έκρυψε μάλιστα τους φόβους του ότι η οικονομία δεν πρόκειται να ξεφύγει από την ύφεση.

«Βλέπω δυστυχώς να σερνόμαστε. Το κρυμμένο δυναμικό της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας να μας κρατάει λίγο πάνω λίγο κάτω από τον αφρό, διότι αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή και η κυβέρνηση να κάνει ότι μπορεί με τα νομοθετήματα και την πολιτική της για να μας βουλιάξει. Και σ’ αυτό υπάρχει και συνευθύνη των ευρωπαίων εταίρων μας που ανέχονται αυτή την πολιτική», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top