Άδωνις: Ο λαός θα ξυπνήσει και οι ψεύτες δεν θα έχουν που να κρυφτούν

«Ευχαριστώ τον Αλέξη Τσίπρα για την κατάρριψη του μύθου της καλής Αριστεράς»

Άδωνις: Ο λαός θα ξυπνήσει και οι ψεύτες δεν θα έχουν που να κρυφτούν

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλέξη Τσίπρα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης με άρθρο του στο capital.gr με τίτλο «το αλήθινό πρόσωπο της Αριστεράς».

«Η υπερψήφιση από τον ΣΥΡΙΖΑ των δύο σχετικών πολυνομοσχεδίων προς υλοποίηση της συμφωνίας για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης σηματοδοτεί το τέλος όλης της αυταπάτης της μεταπολιτεύσεως στη χώρα μας» τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και προσθέτει: «Η μεταπολίτευση χαρακτηρίστηκε από την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Οι αριστεροί θεωρήθηκαν, για διάφορους λόγους, περίπου ως οι άγιοι, οι καλοί, οι ειλικρινείς, οι τίμιοι οι οποίοι, σε αντίθεση με όλους τους άλλους, είχαν πάνω από όλα τις ιδέες τους, τις ιδέες του ανθρωπισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εθνικής ανεξαρτησίας και οι οποίοι, σε αντίθεση με όλους τους άλλους, δεν επρόκειτο ποτέ να προδώσουν αυτές τις ιδέες και αυτές τις αρχές για λόγους συμφέροντος».

«Θέλω, λοιπόν, να ευχαριστήσω τον κύριο Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά θα δώσουν πια οριστικά στον κάθε Έλληνα και στην κάθε Ελληνίδα να καταλάβει ότι η αριστερά ούτε αγία είναι, ούτε ιδεαλιστική είναι, ούτε υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης είναι. H αριστερά είναι κατά βάσιν άνθρωποι του συμφέροντος, του υλικού συμφέροντος, του προσωπικού συμφέροντος αυτών που δηλώνουν αριστεροί» προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος αναλύει το τι περιείχε το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες και τονίζει πως ούτε ο ίδιος που είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων θα τα ψήφισε.

«Να είστε βέβαιοι, ο ελληνικός λαός θα ξυπνήσει. Πολύ γρήγορα θα καταλάβουν όλοι τι έχει συμβεί σε αυτή τη χώρα και τότε η οργή του λαού θα είναι ανεξέλεγκτη και όλοι αυτοί οι θεσιθήρες, όλοι αυτοί ο λαϊκιστές, όλοι αυτοί οι ψεύτες δεν θα έχουν πού να κρυφτούν» καταλήγει ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top