ΤΩΡΑ στη Βουλή: Αστερίσκος στο ΠΑΓΩΜΑ των ειδικών μισθολογίων ως το τέλος του 2016

Η κυβέρνηση έδωσε… διορία 7 μηνών στον εαυτό της για να βρει ισοδύναμα – Δείτε το έγγραφο στο STAR.GR

Αστερίσκο στο διετές πάγωμα των ειδικών μισθολογίων έβαλε η κυβέρνηση , όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο Γιώργος Χουλιαράκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε πως με νομοτεχνική βελτίωση δίνεται περιθώριο στην κυβέρνηση ως τις 31 Δεκεμβρίου για να βρει ισοδύναμα και να μπορέσει μην προχωρήσει τελικά στο πάγωμα των ειδικών μισθολογίων.

149450.jpg
Αναφερόμενος, εξάλλου, στο πολυνομοσχέδιο, ο κ. Χουλιαράκης στάθηκε στη σημασία του να υπερψηφιστεί, επισημαίνοντας τρία σημεία:

«Πρώτον, κλείνει όλες τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις κυβέρνησης. Οι επόμενες αξιολογήσεις θα ασχοληθούν με την ανταγωνιστικότητα των αγορών και την ανάκαμψη. Δεν θα περιλαμβάνουν δημοσιονομικά μέτρα.

Δεύτερον, όχι μόνο εκταμιεύεται η δόση αλλά και για τους επόμενους 8 μήνες εκταμιεύεται ποσό για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων και να μειωθεί το κόστος δανεισμού στις ελληνικές τράπεζες, κάτι που θα ανοίξει τον δρόμο για την επαναφορά του waiver.

Τρίτον, πληρούνται οι προϋποθέσεις για την επιστροφή της οικονομίας στην ανάκαμψη».

eerer.jpg


Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top