ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΕΛ σε Σαμαρά: «Αμετανόητος, προκλητικός… μουτζαχεντίν»

Με αφορμή την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού κατά της κυβέρνησης

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΕΛ σε Σαμαρά: «Αμετανόητος, προκλητικός… μουτζαχεντίν»

​Την αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσε η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος κατηγόρησε νωρίτερα την κυβέρνηση ότι «επιβάλλει πολύ χειρότερα από αυτά που κατήγγειλε».

Με δήλωση της η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου χαρακτήρισε «αμετανόητο» και «προκλητικό» τον κ.Σαμαρά.

«Ίσως νομίζει πως με αυτό τον τρόπο μπορεί να κουκουλώσει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησής του που εφάρμοσε σκληρές μνημονιακές πολιτικές με φανατισμό μουτζαχεντίν» σχολίασε στη συνέχεια η κυρία Παπαδοπούλου.

«Θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η δική του κυβέρνηση ήταν εκείνη που κυριολεκτικά επέβαλε επαχθή φορολογία στη μεσαία τάξη και στους μισθωτούς, πετσοκόβοντας παράλληλα μισθούς και συντάξεις. Ότι η δική του κυβέρνηση ήταν εκείνη που δεσμεύτηκε στους δανειστές για απελευθέρωση των πλειστηριασμών, πλήρη κατάργηση της κοινωνικής προστασίας και κατάλυση των εργασιακών σχέσεων», πρόσθεσε η ίδια.

«Οι Έλληνες πολίτες ένιωσαν στο πετσί τους τα αποτελέσματα της δικής του διακυβέρνησης και γι’ αυτό δεν ξεχνούν», κατέληξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Δείτε επίσης:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΥΓΑΣ Τσακαλώτου-Άδωνι: ��έχασαν τους καλούς τρόπους και έγιναν μαλλιά κουβάρια

ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ Η ΒΟΥΛΗ:«Να πας να εξομολογηθείς, καβαλήσατε καλάμια»-«Βγάλτε το σκασμό»-ΒΙΝΤΕΟ

Σείστηκε η Βουλή απ’τις φωνές:Άγριος καυγάς Χουλιαράκη-Δένδια-Όρθιοι όλοι οι βουλευτές

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top