Ντόρα στη Βουλή: Κάποιοι θα καθίσουν στο σκαμνί!

«Αν εσείς δεν ντρέπεστε, τουλάχιστον να φοβηθείτε» ανέφερε

Ντόρα στη Βουλή: Κάποιοι θα καθίσουν στο σκαμνί!
Με ειδικό δικαστήριο απείλησε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης, σχετικά με το θέμα της συγκρότησης του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.
«Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να υποθηκεύσετε το σύνολο της περιουσίας της χώρας για 99 χρόνια; Αν αυτό δεν αλλάξει, κάποιοι άνθρωποι θα κάτσουν στο σκαμνί. Εμείς οι φιλελεύθεροι αυτό δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ. Αν εσείς δεν ντρέπεστε, τουλάχιστον να φοβηθείτε. Η Ν.Δ. θα περιμένει αλλαγή του άρθρου μέχρι να ψηφιστεί την Κυριακή» τόνισε.
Η κυρία Μπακογιάνη πρόσθεσε: «Εγώ ποτέ δεν έχω αλλάξει θέση, ήμουν και θα είμαι φιλελεύθερη, πιστεύω στο μικρό κράτος. Εσείς ήσασταν το αντίθετο. Και τώρα εσείς πανηγυρίζετε».
Ανέφερε ακόμα, ειρωνικά προς την κυβερνητική πλειοψηφία: «Διακρίνω πολύ μεγάλη ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ και ευτυχία στην κυβέρνηση. Είστε οι πρώτοι που πανηγυρίζουν γιατί καταφέρνουν να φορολογήσουν τα πάντα και να αυξήσουν τη φορολογία στη χώρα. Εκφράζω τον θαυμασμό μου στους ανθρώπους του υπουργείου Οικονομικών που καταφέρνουν να αυξήσουν μόνο 7 ευρώ το μήνα το κόστος ζωής».
«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να διατηρήσει την δημοσιονομική ισορροπία και να μην επαναλάβει τα λάθη της Ν.Δ. τα προηγούμενα χρόνια. Το 2005 - 2010 είχαμε ελλειμματικό προϋπολογισμό. Γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα» απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top