ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΥΓΑΣ Τσακαλώτου-Άδωνι: Ξέχασαν τους καλούς τρόπους και έγιναν μαλλιά κουβάρια

Έμπλεξαν στο σαματά τον Κωνσταντινόπουλο και τον Τζόν Γουέιν!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΥΓΑΣ Τσακαλώτου-Άδωνι: Ξέχασαν τους καλούς τρόπους και έγιναν μαλλιά κουβάρια

​Από "δυο χωριά χωριάτες" έγιναν στην Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλή.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ.Τσακαλώτος άσκησε κριτική στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Κουτσούκο. Ο κ.Τσακαλώτος κατηγόρησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι είπε τρία ψέματα: «πως το ταμείο δίνει την περιουσία στους ξένους για 100 χρόνια, ότι το ΔΣ δεν είναι στα χέρια του ελληνικού κράτους αλλά των δανειστών και πως η αξιοποίηση του πάει στα χέρια των ξένων».
Στη συνέχεια επιτέθηκε, και στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο που επιχείρησε να τον διακόψει, λέγοντας: «κύριε Κωνσταντινόπουλε σας παρακολουθώ δύο χρόνια, ποτέ δεν έχετε διακόψει τη συζήτηση για να πείτε κάτι σοβαρό».
Σε εκείνο το σημείο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης άρχισε πάλι να φωνάζει και απευθυνόμενος στην προεδρεύουσα του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Χαρά Καφαντάρη της είπε «κύρια πρόεδρε είναι δυνατό να μιλάει έτσι ο υπουργός;».
Αυτή η παρέμβαση προκάλεσε την έκρηξη του κ.Τσακαλώτου και ακολούθησε πρωτοφανής διάλογος χωρίς... πληθυντικούς και ευγένειες .

Ο διάλογος ανάμεσα σε Γεωργιάδη-Τσακαλώτο:
Άδωνις Γεωργιάδης: Μην έχεις ύφος. Τα ξεπουλάς όλα.
Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εσύ τι είσαι; Ο Τζον Γουέιν και πετάγεσαι;
Άδωνις Γεωργιάδης (απευθυνόμενος και στον υπ.Οικονομίας κ.Σταθάκη): Δεν είναι ώρα για γέλια κύριε.... Σταθάκη, δεν έχει τέτοια σήμερα. Θα πιείτε όλο το πικρό ποτήρι για όλα αυτά που κάνετε. Τόσα χρόνια ήσασταν εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων και τώρα ιδιωτικοποιείτε όλη τη χώρα για να μείνετε βουλευτές.
Παίρνοντας τον λόγο λίγο στη συνέχεια, ο κ.Τσακαλώτος προσπάθησε να δώσει διευκρινίσεις για το Ταμείο, λέγοντας ότι «Το Ταμείο είναι ελληνικό, διοικείται από την Ελλάδα και είναι ελληνικής ιδιοκτησίας. Δεν λέει πουθενά το πολυνομοσχέδιο ότι δίνουμε για 100 χρόνια την δημόσια περιουσία».
Ποιος ήταν ο Τζον Γουέιν;
John_Wayne_portrait.jpg
O Γουέιν ήταν Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών. Αποτέλεσε την ενσάρκωση του αρρενωπού άνδρα και αποτελεί πλέον αμερικανικό είδωλο

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Δείτε επίσης:

ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ Η ΒΟΥΛΗ:«Να πας να εξομολογηθείς, καβαλήσατε καλάμια»-«Βγάλτε το σκασμό»-ΒΙΝΤΕΟ

Σείστηκε η Βουλή απ’τις φωνές:Άγριος καυγάς Χουλιαράκη-Δένδια-Όρθιοι όλοι οι βουλευτές

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top