ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ Η ΒΟΥΛΗ:«Να πας να εξομολογηθείς, καβαλήσατε καλάμια»-«Βγάλτε το σκασμό»-ΒΙΝΤΕΟ

ΧΑΜΟΣ με Άδωνι,Κωνσταντόπουλο και Συριζαίους

ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ Η ΒΟΥΛΗ:«Να πας να εξομολογηθείς, καβαλήσατε καλάμια»-«Βγάλτε το σκασμό»-ΒΙΝΤΕΟ

​Καφενείο θύμισε την Πέμπτη η Βουλή. Η συζήτηση για το Πολυνομοσχέδιο ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή με απίστευτη ένταση, και τον έναν καυγά να διαδέχεται τον άλλο, με αφορμή τα νέα μέτρα που έρχονται.

Φωνές και απρεπείς εκφράσεις ακούγονταν κάθε τρεις και λίγο, ενώ κάποιοι –πιο οξύθυμοι- βουλευτές σηκώνονταν από τα έδρανα και έκαναν… χειρονομίες στους συναδέλφους τους.

Όταν ανέβηκε στο βήμα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουτσούκος και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «προσπάθησε τεχνηέντως να αποκρύψει ποια τμήματα των συμμετοχών του δημοσίου και ποια τμήματα της δημόσιας περιουσίας θα πάνε στο υπερ-Ταμείο. Δίνουν για 100 χρόνια την δημόσια περιουσία στους δανειστές», έγινε χαμός!

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος αντέδρασε, ρωτώντας τον κ.Κουτσούκο «αν έχει διαβάσει το πολυνομοσχέδιο».

«Δεν είστε στο πανεπιστήμιο στους φοιτητές σας, θα μάθετε να ακούτε τους πολιτικούς σας συνομιλητές και αντιπάλους, διότι έχετε καβαλήσει τα καλάμια και δεν μπορείτε να προσγειωθείτε! Προσγειωθείτε και αν δεν τα διαβάζω καλά (όλα όσα γράφει το πολυνομοσχέδιο), θα πάρετε το λόγο. Θα μάθετ�� να ακούτε και μετά να πάτε στον... Αυγουστίνο Καντιώτη να εξομολογηθείτε» του απάντησε ο κ.Κουτσούκος, προκαλώντας την αντίδραση του κ.Τσακαλώτου .

«Να ζητήσετε συγγνώμη, λέτε ψέματα» ανταπάντησε ο υπουργός Οικονομικών.

«Ψυχραιμία» του είπε στην συνέχεια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ .

«Λέτε ασύστολα ψέματα, το κόμμα σας δεν σώζεται με ψέματα» του είπε στην συνέχεια ο κ.Τσακαλώτος, με την προεδρεύουσα του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Στην αντιπαράθεση παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος σηκώθηκε από το έδρανό του και προχώρησε προς τα υπουργικά έδρανα.

Ο κ.Κωνσταντινοπούλος εκτός εαυτού εξαπέλυε επίθεση στον κ.Τσακαλώτο, ενώ η προεδρεύουσα προσπάθησε να του ζητήσει να σταματήσει. Κάπου εκεί αντέδρασε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος σηκώθηκε και φώναζε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «να μη μιλάτε καθόλου, να βγάλετε τον σκασμό».
Η κυρία Καφαντάρη επεσήμανε στον κ.Γεωργιάδη ότι πρόκειται για «απρεπή έκφραση» και του είπε ότι θα ζητήσει τη διαγραφή της από τα πρακτικά.
Υποσημείωση: Ο Αυγουστίνος Καντιώτης που διετέλεσε Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας από το 1967 έως και το 2000 πέθανε σε ηλικία 103 ετών το 2010
ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top