Σείστηκε η Βουλή απ’τις φωνές:Άγριος καυγάς Χουλιαράκη-Δένδια-Όρθιοι όλοι οι βουλευτές

Στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Σείστηκε η Βουλή απ’τις φωνές:Άγριος καυγάς Χουλιαράκη-Δένδια-Όρθιοι όλοι οι βουλευτές

«Το σώσε» έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βουλή. Η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου ξεκίνησε με απίστευτη ένταση και έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των βουλευτών στην αρμόδια επιτροπή.

Μετά το πρωτοφανές ξέσπασμα του Ηλία Κασιδιάρη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας άρχισε να διαμαρτύρεται και να φωνάζει κατά του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη με το επιχείρημα ότι δεν είχαν κατατεθεί τα παραρτήματα Γ και Δ του νομοσχεδίου.

Ο κ.Χουλιαράκης απάντησε ότι τα παραρτήματα κατατέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης ως νομοτεχνική βελτίωση, αλλά ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέχισε να διαμαρτύρεται.

«Τα παραρτήματα δεν συνιστούν λογοτεχνική βελτίωση» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Δένδιας, απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών.

«Τέτοια διαδικασία δεν έχω ξαναδεί…Ντροπή σας» απάντησε ο κ.Χουλιαράκης στον κ.Δένδια, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στα γαλάζια έδρανα.

«Έιστε αδαής και ανόητος», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Καθ' όλη την διάρκεια της έντασης, ο προεδρεύων του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Μάκης Μπαλαούρας αντί να καταλαγιάζει τα πνεύματα, φώναζε περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους.

BINTEO BOYΛΗ

Δείτε επίσης:

Αυτό είναι το ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ που κατατέθηκε στη Βουλή-Έχει 7.500 σελίδες ΦΟΡΟΥΣ-Εκτός ο ΚΟΦΤΗΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top