ΣΦΑΓΗ στη Βουλή με το που ήρθε το νομοσχέδιο! Χοντρό ΒΡΙΣΙΔΙ και απειλές

Καυγάς Μπαλαούρα-Κασιδιάρη: «Άσε τα καραγκιοζιλίκια» - «Είσαι βλάκας» - «Φώναξε τον φρούραρχο»

ΣΦΑΓΗ στη Βουλή με το που ήρθε το νομοσχέδιο! Χοντρό ΒΡΙΣΙΔΙ και απειλές

Μια γεύση του τι (πιθανόν) θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες στη Βουλή πήραμε σήμερα, καθώς με το που ήρθε το πολυνομοσχέδιο για συζήτηση άρχισαν οι καυγάδες και τα βρισίδια, με τον Μάκη Μπαλαούρα και τον Ηλία Κασιδιάρη να έχουν θερμό επεισόδιο!

Η ένταση ξεκίνησε με το που ξεκίνησε η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Ο Γιάννης Τραγάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι παραβιάζει συνεχώς το Σύνταγμα και τον Κανονισμό.

«Είναι πρωτοφανές. Ένα νομοσχέδιο 7.500 σελίδων να δίνεται στους βουλευτές στις 23.30 χθες και σήμερα το μεσημέρι να έρχεται στην Επιτροπή» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος διακόπηκε από τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων που ήθελαν επίσης να τοποθετηθούν.

Με το που ζήτησε το λόγο -ως εκπρόσωπος της τρίτης μεγαλύτερης κοινοβουλευτικής δύναμης- ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας είπε πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα μιλάει «όσο θέλω εγώ», με τον κ. Κασιδιάρη να φωνάζει έξαλλος: «Τι λες ρε; Πάρτο πίσω».

Με το που άκουσε «όχι» από τον κ. Μπαλαούρα, ο κ. Κασιδιάρης άρχισε να φωνάζει και να αποκαλεί «καραγκιόζη» τον πρόεδρο της Επιτροπής.

«Αυτά στη νύχτα ρε… Εδώ δεν φοβηθήκαμε τα τανκς, θα φοβηθούμε εσάς;» απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Μπαλαούρας, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να ανταπαντά σε προκλητικό ύφος: «Καραγκιόζη, γελοίε, φέρε τη φρουρά να με καθίσει κάτω. Βλάκα».

Ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε και πήρε στη συνέχεια το λόγο, ζητώντας να ακυρωθεί η Επιτροπή: «Μας λέτε φασίστες, ενώ πιο φασιστική νοοτροπία δεν υπάρχει. Ποιος βουλευτής έχει διαβάσει το νομοσχέδιο; Κανένας. Όποιος το έχει κάνει να έρθει να το εξηγήσει. Είναι άθλια η Επιτροπή, να ακυρωθεί επ’ αόριστον».

Ο κ. Μπαλαούρας του απάντησε ότι «όπου να ‘ναι θα κατατεθούν τα παραρτήματα», με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να φωνάζει: «Να τελειώσει το θέατρο τώρα».

«Τραμπούκε, κάτσε κάτω» του φώναζε απηυδισμένος ο κ. Μπαλαούρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top