Παπαμιμίκος: Δεν έχω σχέση με την κίνηση οργανώσεων της ΔΑΠ να καταγραφούν σαν ΟΝΝΕΔ

Διαψεύδει ότι είναι ο υποκινητής

Παπαμιμίκος: Δεν έχω σχέση με την κίνηση οργανώσεων της ΔΑΠ να καταγραφούν σαν ΟΝΝΕΔ
Διαψεύδει ο πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος (αλλά και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παλαιότερα) ότι είναι ο υποκινητής οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που θέλησαν να καταγραφούν στις σημερινές φοιτητικές εκλογές σαν... ΟΝΝΕΔ.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ερμηνεύθηκε από αρκετούς ως διασπαστική κίνηση αλλά και ως εκδήλωση δυσαρέσκειας προς την ηγεσία της ΝΔ για τα όσα συνέβησαν στην ΟΝΝΕΔ.
papamimikos fb2.jpg

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαμιμίκος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook:
«Επειδή δεν έχω μάθει να μιλάω μέσω κύκλων και διαρροών όπως κάποιοι άλλοι, ούτε και να λειτουργώ στο παρασκήνιο αλλά μόνο δημόσια, θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:
Πρώτον, δεν έχω ουδεμία σχέση με τη σημερινή κίνηση οργανώσεων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανά την Ελλάδα να καταγραφούν ως ΟΝΝΕΔ. Από τη στιγμή που έκλεισα τον κύκλο μου και δεν έχω καμία θεσμική ιδιότητα, δεν έχω και καμία ανάμειξη στα δρώμενα της παράταξης.
Δεύτερον, δεν «ελέγχω» καμία οργάνωση και κανέναν άνθρωπο, καθώς αυτά δεν ταιριάζουν στην κουλτούρα μου, ούτε αντιλαμβάνομαι τις οργανώσεις και τους ανθρώπους ως πιόνια, όπως κάνουν άλλοι. Καλό θα είναι κάποιοι που κατέχουν θεσμικές ιδιότητες, αντί να εξαπολύουν επιθέσεις λάσπης προσπαθώντας να κρυφτούν από τις ευθύνες τους, να σταματήσουν να βλέπουν φαντάσματα και να καταβάλουν προσπάθειες να επιλύουν τα προβλήματα που δημιουργούνται.
Τρίτον, είμαι σίγουρος ότι όλες οι Δαπίτισσες και οι Δαπίτες,οι ΟΝΝΕΔίτισσες και οι ΟΝΝΕΔίτες σήμερα θα μας κάν��υν για ακόμα μία φορά υπερήφανους δίνοντας την ώθηση ώστε ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει γρήγορα πρωθυπουργός της χώρας».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top