ΒΟΜΒΑ από Καμμένο: «Πρέπει να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις του ΣτΕ για τους ένστολους»

«Δε θα εφαρμοστεί ο κόφτης»

ΒΟΜΒΑ από Καμμένο: «Πρέπει να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις του ΣτΕ για τους ένστολους»

​Την πρόθεση του υπουργείου Άμυνας να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ για τους ένστολους εξέφρασε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Π. Καμμένος.

«Ξέρετε ότι δέσμευση της κυβέρνησης και δική μου προσωπικά είναι οι αποφάσεις αυτές να υλοποιηθούν άμεσα. Εμείς έχουμε πράξει αυτά που οφείλουμε στο υπουργείο των Οικονομικών», είπε και πρόσθεσε:

«Όπως ξέρετε η μη παρουσία μας στο ΣτΕ ήταν ξεκάθαρη της πολιτικής απόφασης που έχουμε πάρει και ζητούμε την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ. Όσον αφορά το ταμειακό θέμα από την πρώτη στιγμή διασφαλίσαμε από κωδικούς των εξοπλιστικών που περικόπησαν, τα χρήματα αυτά που οφείλουμε να δώσουμε σαν απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας. Πιστεύω ότι το συντομότερο δυνατόν θα υλοποιηθεί».

Αναφερόμενος τέλος στο Eurogroup της 24ης Μαΐου, ο κ. Καμμένος τόνισε πως «θα έχουμε μια απόφαση που κλείνει μια ολόκληρη εποχή».

«Η Ελλάδα μπαίνει σε ένα άλλο ρυθμό με άλλες δυνατότητες οι οποίες έχουν αρχίσει πλέον να διαφαίνονται. Την απόφαση του ΣτΕ οφείλουμε να την εφαρμόσουμε και θα την εφαρμόσουμε», κατέληξε ο υπουργός Άμυνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top