Βούτσης: Ολομέλεια της Βουλής όλο το καλοκαίρι λόγω μπαράζ νομοσχεδίων!

Αποστάσεις του προέδρου της Βουλής από τα σχέδια Κουρουμπλή για την αλλαγή του εκλογικού νόμου

Βούτσης: Ολομέλεια  της Βουλής όλο το καλοκαίρι λόγω μπαράζ νομοσχεδίων!
Σε ολομέλεια θα συνεδριάζει η Βουλή το καλοκαίρι και όχι σε θερινά τμήματα, όπως δήλωσε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρός της Νίκος Βούτσης.
«Από Δευτέρα ανοίγουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης. Αιτία, όπως διευκρίνισε, το γεγονός ότι λόγω της διαπραγμάτευσης έχουν συσσωρευθεί δέκα νομοσχέδια, τα οποία θα πρέπει να έρθουν προς ψήφιση. Απορίες πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο ίδιος δήλωσε ότι τα νομοσχέδια δεν επέτρεπαν να εισαχθούν στη Βουλή και τα μπλόκαραν οι… θεσμοί!
Μεταξύ των νομοσχεδίων που αναμένεται να έρθουν προς ψήφιση είναι ο νέος αναπτυξιακός νόμος, τα αδήλωτα κεφάλαια, η καταπολέμηση λαθρεμπορίου, το πρόγραμμα κοινωνικής οικονομίας, τα οποία, όπως ισχυρίσθηκε ο κ. Βούτσης, θα δώσουν ανάσα και σταθερότητα στην οικονομία.
Αποστάσεις για τον εκλογικό νόμο
Αποστάσεις πήρε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης από τα σχέδια Κουρουμπλή για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, στη συνομιλία του με δημοσιογρ��φους.
«Αν δεν πάρει μπροστά η οικονομία… Aυτό είναι το στοίχημα της κυβέρνησης» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής. «‘Oλα τα άλλα, το πώς θα ψηφίζουμε, σε πόσα κομμάτια θα σπάσει η Β' Αθηνών δεν θα ενδιαφέρουν κανέναν» πρόσθεσε.
Ο κ. Βούτσης ανέφερε επίσης σχετικά με την απλή αναλογική: «Εμείς παραμένουμε σταθερά, 100% υπέρ της απλής αναλογικής ανεξαρτήτως άλλων απόψεων που μπορεί να υπάρχουν».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top