Ξεκαθάρισμα στη ΝΔ θέλει η Πιπιλή: Να φύγουν και τα τελευταία σταγονίδια λαϊκισμού!

Επίθεση σε κυβέρνηση: Εφαρμόζει καταστροφική πολιτική για τη χώρα

Ξεκαθάρισμα στη ΝΔ θέλει η Πιπιλή: Να φύγουν και τα τελευταία σταγονίδια λαϊκισμού!

Ξεκαθάρισμα στη ΝΔ επιθυμεί η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία τονίζει ότι πρέπει να φύγουν και τα τελευταία «σταγονίδια» λαϊκισμού που έχουν απομείνει.

«Οι λαϊκιστές από τη ΝΔ ευτυχώς -κατά τη γνώμη μου- έχουν φύγει. Να φύγουν -αν έχουν μείνει,-και κάποια σταγονίδια λαϊκισμού, που κάποια έχουν ψιλομείνει στη ΝΔ. Να μείνουμε μόνοι μας σαν ένα σύγχρονο κεντροδεξιό ευρωπαϊκό κόμμα για να φέρουμε την ανάπτυξη στην Ελλάδα» τόνισε στο Πρακτορείο FM η πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Η κα Πιπιλή τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση «τα δίνουν όλα» πριν ακόμη τους τα ζητήσουν και εφαρμόζουν καταστροφική πολιτική, ενώ κατηγόρησε την ΕΕ και τις ΗΠΑ ότι ήθελαν να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, γι’ αυτό και στηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στο ερώτημα, εξάλλου, γιατί η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για τα νέα φορολογικά μέτρα από τη στιγμή που η ίδια υπέγραψε μνημόνια και επέβαλε τον ΕΝΦΙΑ, η κ. Πιπιλή απάντησε ότι τα σκληρά μέτρα είναι αποτέλεσμα των επιλογών του ελληνικού λαού τα τελευταία 30 χρόνια.

Τέλος, έκανε κριτική και στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι ήταν λάθος οι προεκλογικές αντιμνημονιακές εξαγγελίες που έκανε όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top