Tι λέει ο Παππάς για τη συνέντευξη που προκάλεσε ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ στη Deutsche Welle

Η ερώτηση για την ατάκα της Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που... λιάζονται στην Ομόνοια είχε εξοργίσει τον υπουργό Επικρατείας

Tι λέει ο Παππάς για τη συνέντευξη που προκάλεσε ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ στη Deutsche Welle

​Με διάθεση αυτοκριτικής, εμφανίστηκε στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό Cosmos Fm, ο Ν. Παππάς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του που έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια της επεισοδιακής συνέντευξης που έδωσε στη Deutsche Welle.

«Προφανώς ναι ήταν πιεστικός ο δημοσιογράφος εκεί και κάποια στιγμή εγώ έχασα την ψυχραιμία μου», είπε ο κ. Παππάς και αναγνωρίζοντας το λάθος του πρόσθεσε:

«Δεν έχει σημασία αν εσκεμμένα ο δημοσιογράφος κράτησε την έκρηξή μου στο μοντάζ. Πρέπει να το πω ότι ήταν λανθασμένη η αντίδρασή μου. Δεν έχουμε το δικαίωμα εμείς οι πολιτικοί και ειδικά όταν είμαστε σε κυβερνητικές θέσεις να έχουμε τέτοιες αντιδράσεις. Αυτή ήταν μια κακή στιγμή που δεν έπρεπε να συμβεί».

Σημείωσε μάλιστα ότι ένας δημοσιογράφος μπορεί να είναι πιεστικός και εριστικός, αλλά το να δοκιμάζει κάποιος τα νεύρα σου είναι μέσα στο παιχνίδι.

Όσο για το τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε τόσο πολύ, ώστε να θέλει να διακόψει τη συνέντευξη, ο Ν. Παππάς είπε:

«Αυτό που με εξόργισε ήταν η υπόνοια ότι οι Έλληνες έχουν συμπεριφερθεί ρατσιστικά και με μίσος εναντίον των προσφύγων και των μεταναστών. Αυτό ήταν δυστυχώς το σημείο που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ με ψυχραιμία», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top