Στα ΜΑΧΑΙΡΙΑ Φώφη–Σταύρος! Τρικούβερτος καυγάς για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Ράγισε το γυαλί και δεν φαίνεται να ξανακολλά

Στα ΜΑΧΑΙΡΙΑ Φώφη–Σταύρος! Τρικούβερτος καυγάς για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

​Άδοξη ήταν η τύχη του φλερτ της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίο και στόχο είχε την σύμπραξη Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ποταμιού για τη ανασύνταξη του λεγόμενου Κέντρου, με τους δύο αρχηγούς να έχουν μάλιστα και τρικούβερτο καυγά με αφορμή το συνέδριο του συνασπισμού του οποίου ηγείται η κυρία Γεννηματά.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστηρίζει πως δεν προσκλήθηκε ποτέ να μιλήσει στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και γι’ αυτό βρέθηκε και μίλησε στο συνέδριο της Δράσης.

Ο κ. Θεοδωράκης φέρεται μάλιστα να ισχυρίζεται ότι περίμενε εδώ και καιρό την πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά, η οποία όμως δεν ήλθε ποτέ.

Την περασμένη Τετάρτη, χτύπησε επιτέλους το τηλέφωνο του προέδρου του Ποταμιού και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Σταύρο, άμα θες πέρνα από το συνέδριο», φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να του είπε η Φ. Γεννηματά, κάτι που έκανε έξαλλο τον Στ. Θεοδωράκη.

«Μα καλά, με παίρνεις τηλέφωνο την Τετάρτη και μου πετάς ένα "άμα θες πέρνα"; Είναι τρόπος αυτός;», φέρεται να της απάντησε εκείνος, με την κυρία Γεννηματά να προσπερνά την ενόχλησή του και να του επαναλαμβάνει:

«Άμα θες να μιλήσεις, πες μου».

Αυτό ήταν που έκανε τον πρόεδρο του Ποταμιού να χάσει την ψυχραιμία του και σε έντονο ύφος να της πει:

«Μας περνάς για βοηθητικό σου προσωπικό; Όχι, δεν έρχομαι».

Το Ποτάμι μάλιστα έβγαλε και ανακοίνωση γεμάτη καρφιά και αιχμές, για… «ορισμένους που πιστεύουν ότι με διαρροές και ψιθύρους θα κάνουν πολιτική».

«Διευκρινίζουμε λοιπόν. Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν κλήθηκε ποτέ να μιλήσει ή να χαιρετίσει στη συνδιάσκεψη όπως προφανώς δεν κλήθηκε και κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός. Αντιθέτως η πρόσκληση να μιλήσει στο συνέδριο της Δράσης είχε γίνει εδώ και αρκετές εβδομάδες και η αποδοχή της ήταν ��νωστή στον Τύπο από τις αρχές του μήνα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: «Κλήθηκε ο κ. Θεοδωράκης και είπε ότι δεν μπορεί να παραστεί»

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη πάλι από την πλευρά της εξέδωσε και αυτή ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει πως ο Στ. Θεοδωράκης προσεκλήθη στο συνέδριο, αλλά επικαλέστηκε ανειλημμένες υποχρεώσεις.

«Φανταστικοί μικροπολιτικοί διάλογοι και διαρροές, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ πράγματι δεν κλήθηκε κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός. Ο κ. Θεοδωράκης διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top