Η Θεσσαλονίκη ΤΙΜΩΡΕΙ τον Τσίπρα: 20 μονάδες χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ

Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Η Θεσσαλονίκη ΤΙΜΩΡΕΙ τον Τσίπρα: 20 μονάδες χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ

​Προβάδισμα 10 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μια νέα δημοσκόπηση που έκανε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και αφορά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό της εφημερίδας THESSNEWS που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά πολύ στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου βουλευτικών εκλογών για την Α’ Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 25,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 15,5%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 7,5% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 6%, ενώ η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει ποσοστό 5,5% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) 4%. Ποτάμι και Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 2%. Από 1,5% έχουν Λαϊκή Ενότητα και το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η Πλεύση Ελευθερίας. H Εθνική Ενότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη λαμβάνει το 1%.

sdf.jpg

Επίσης, 2 στους 3 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, λένε τώρα ότι θα ψηφίσουν... άλλο κόμμα.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει να χάνει 20 μονάδες από το ποσοστό που κατείχε στις «πανηγυρικές» εθνικές εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου (35,81%) στην Α’Θεσσαλονίκης.

psif01.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top