Μετά το ΔΝΤ, η νέα εμμονή της Αυλωνίτου είναι η Βίσση: «Η Άννα είναι μεγαλύτερη από μένα»

Έβγαλε το μαγιό και πήγε σε lifestyle εκπομπή!

Μετά το ΔΝΤ, η νέα εμμονή της Αυλωνίτου είναι η Βίσση: «Η Άννα είναι μεγαλύτερη από μένα»

​Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου έβγαλε το μαγιό και τα γυαλιά κολύμβησης, φόρεσε trendy συνολάκι και πήγε με αέρα σταρ στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε».

Με… μαλλί κομμωτηρίου, επαγγελματικό μακιγιάζ, οινοπνευματί σακάκι και 12ποντα πήγε να μιλήσει για τον «κόφτη» (όχι τον κόφτη λαχανικών και φρούτων, ούτε τον κόφτη της πίτσας) αλλά γι' αυτόν που θα κόβει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και φοροαπαλλαγές σε περίπτωση που δεν πιάνουμε τους στόχους των δανειστών.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία πρόσφατα είχαν «τρολάρει» σε εκπομπές και social media για την δήλωση της πως «η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ, ήταν χρεοκοπημένο», επιχειρηματολόγησε υπέρ των πολιτικών της κυβέρνησης και υποστήριξε πως το δεύτερο εξάμηνο του 2016 θα έχουμε ανάπτυξη!

Κληθείσα να σχολιάσει την επίμαχη φωτογράφηση της στην πισίνα, η κυρία Αυλωνίτου υποστήριξε ότι «ο βουλευτής πρέπει να βρίσκεται μέσα στην κοινωνία», ενώ υπενθύμισε ότι ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κολύμβηση και μάλιστα-όπως είπε –υπήρξε η πρώτη ελληνίδα που πήγε στους ολυμπιακούς αγώνες με το συγκεκριμένο άθλημα.

Η κυρία Αυλωνίτου μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια… Όπως αποκάλυψε μεγάλωσε στην Κυψέλη, ενώ «κάρφωσε» την Άννα Βίσση, λέγοντας ότι είναι η ίδια είναι... μικρότερη σε ηλικία από την γνωστή τραγουδίστρια!

Πα��άλληλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πήγε με υποτροφία για σπουδές στις ΗΠΑ, όπου και έμεινε 9 χρόνια. Η ίδια δήλωσε ότι έχει γράψει βιβλία, ενώ έχει και μια κόρη 20 ετών, την οποία μεγάλωσε μόνη της για πολλά χρόνια με την βοήθεια της μητέρας της.

Ωστόσο, τα βράδια δεν κοιμάται μόνη η κυρία Αυλωνίτου, αφού όπως είπε χαμογελώντας, έχει έναν σύντροφο!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top