Βόμβα από Βενιζέλο: Υπάρχει τάση στoν δεξιό, συντηρητικό χώρο που στηρίζει κρυφά τον ΣΥΡΙΖΑ!

Χαρακτήρισε θετική την εξέλιξη στο Eurogroup αλλά τόνισε πως θα έρθουν πιο σκληρά μέτρα

Βόμβα στα θεμέλια της Δεξιάς έριξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έκανε λόγο για ύπαρξη τρίτης δύναμης στον συντηρητικό χώρο, η οποία στηρίζει κρυφά την κυβέρνηση.

Όπως τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, η κυβέρνηση δεν στηρίζεται μόνο από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ αλλά ��αι από μία «τρίτη δύναμη η οποία προέρχεται από το συντηρητικό χώρο, από τη λεγόμενη αντιμνημονιακή δεξιά»!

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως αποτελεί θετική εξέλιξη το ότι η χώρα δεν συνεχίζει να βρίσκεται σε περιπέτεια και αβεβαιότητα, ωστόσο τόνισε πως απομένει να ισχύσει η συμφωνία της 9ης Μαΐου.

Παράλληλα, εκτίμησε πως θα έρθουν πιο σκληρά μέτρα, χωρίς να υπάρχει τίποτα χειροπιαστό για το χρέος.

«Η κυβέρνηση από τη φύση της και από τις αντιφάσεις της δεν μπορεί να κάνει αυτό που απαιτείται ώστε η χώρα να μπει σε μια ατμόσφαιρα ανάπτυξης. Είναι αιχμάλωτη των τεράστιων αντιφάσεων της. Και αιχμαλωτίζει και τη χώρα» είπε ο κ. Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στον επονομαζόμενο «κόφτη» είπε πως ίσχυε ή��η ένας νόμος που παρακολουθούσε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, ωστόσο τόνισε πως η «κάβα μέτρων» της κυβέρνησης είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top