Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ σε συνέντευξη του Παππά στη Deutsche Welle - Οι λιασμένοι μετανάστες έβαλαν φωτιά

Η ατάκα που είχε χρησιμοποιήσει η Τασία Χριστοδουλοπούλου κόντεψε να τινάξει στον αέρα τη συνέντευξη

Τον εκνευρισμό του όταν ρωτήθηκε για την περίφημη φράση «λιάζονται οι μετανάστες» της Τασίας Χριστοδουλοπούλου δεν μπόρεσε να κρύψει ο Νίκος Παππάς στη συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο της Deutsche Welle.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο υπουργός Επικρατείας ρωτήθηκε για τη φράση πο�� είχε πει η κα Χριστοδουλοπούλου ότι οι μετανάστες λιάζονται (δείτε το σημείο 23.25 του βίντεο). Ωστόσο, η αγγλική λέξη sunbathe που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος, ενόχλησε ιδιαίτερα τον κ. Παππά.

«Δεν είν��ι αυτή η ακριβής μετάφραση. Αυτό που είπατε σημαίνει “απολαμβάνω τον ήλιο στην παραλία”. Η κα Χριστοδουλοπούλου δεν αναφέρθηκε στην προσφυγική κρίση, είπε ότι υπήρχαν μετανάστες που απολάμβαναν τον ήλιο» σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, επέμεινε με τον κ. Παππά να αρχίζει να αγανακτεί και αυτό να είναι έκδηλο από τις κινήσεις του σώματός του. Μάλιστα, ο υπουργός γύρισε προς τα πίσω και είπε: «Θεέ μου τι θα κάνουμε; Μπορούμε να διακόψουμε (τη συνέντευξη);».

Ο δημοσιογράφος του ανέφερε εκ νέου τη δήλωση και του ζήτησε να δώσει μια εξήγηση, «μαλακώνοντας» τον τόνο του.

«Υπήρχαν άνθρωποι που απολάμβαναν τον ήλιο κάποια στιγμή μέσα στη μέρα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ειλικρι��ά, αναρωτιέμαι ποιο είναι το πρόβλημα με αυτή τη δήλωση» αποκρίθηκε ο κ. Παππάς.

Πάντως, ήταν αρκετές οι φορές που έδειξε να αγανακτεί ο κ. Παππάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ενοχλημένος έδειξε και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον Γιάνη Βαρουφάκη (δείτε το σημείο 18.20 του βίντεο) και τη δήλωσή του (αφού είχε απομακρυνθεί από το υπουργείο Οικονομικών) ότι «η κυβέρνηση παραδόθηκε τον Ιούλιο του 2015». Ο κ. Παππάς αρνήθηκε να σχολιάσει και όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για το λόγο είπε: «Γιατί έτσι. Επειδή είναι θέμα επιλογής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top