Γ. Παπανδρέου: Από ομιλίες και σεμινάρια τα χρήματα στο εξωτερικό

Διευκρινίσεις από το γραφείο του σχετικά με την αύξηση των προσωπικών καταθέσεων

Από δραστηριότητές του Γιώργου Παπανδρέου στο εξωτερικό, προέρχονται τα χρήματα που έχουν κατατεθεί σε λογαριασμούς του σε τράπεζα των ΗΠΑ, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της δήλωσης πόθεν έσχες του και τις αναφορές σε σχετικά δημοσιεύματα για αυξημένες καταθέσεις του.
Τ�� γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου αναφέρεται συγκεκριμένα σε ομιλίες, σεμινάρια και παρουσιάσεις του πρώην πρωθυπουργού και επισημαίνει ότι οι προκαταβολές και οι πληρωμές έχουν δηλωθεί στις φορολογικές του δηλώσεις και στο πόθεν έσχες του.
Επισημαίνεται επίσης ότι η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής διαθέτει όλα τα σχετικά στοιχεία και ότι ο κ. Παπανδρέου έχει δηλώσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία με νομιμότητα και διαφάνεια.
Η ανακοίνωση καταλήγει με το αιχμηρό ερώτημα: «Μήπως η σκόνη σηκώνεται για να αποκρύβουν τα αδήλωτα κάποιων άλλων; Μήπως αυτά πρέπει να ψάξουν οι αρμόδιοι, αξιοποιώντας το θεσμικό πλαίσιο που νομοθέτησε και εφάρμο��ε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου;».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top