Επίθεση Μητσοτάκη σε κυβέρνηση: Προωθούν την υποβάθμιση του ολοήμερου σχολείου

Επισκέφτηκε δημοτικό σχολείο στην Αργυρούπολη

Επίθεση στο υπουργείο Παιδείας εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφτηκε το 1ο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο στην Αργυρούπολη.

«Η υποβάθμιση του ολοήμερου σχολείου, έτσι όπως προωθείται από το Υπουργείο Παιδείας, είναι μια απόφαση που κινείται στην τελείως λάθος κατεύθυνση. Είναι μια υποβάθμιση η οποία, δυστυχώς, έχει και ταξικό πρόσημο, διότι αποκλείει πια από τα ολοήμερα σχολεία παιδιά ανέργων οικογενειών» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

147314.jpg
Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στο διάλειμμα με τους μαθητές, αλλά και να ενημερωθεί για πάνω από μία ώρα από τους καθηγητές για την κατάσταση που επικρατεί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ συνεχάρη τους δασκάλους και τις δασκάλες για το πολύτιμο έργο τους.

147316.jpg
Ο ίδιος τόνισε ότι η ΝΔ θα ενισχύσει τον θεσμό του ολοήμερου σχολείου και δεσμεύτηκε ότι θα ενισχύσει το πρόγραμμα αυτών των σχολείων, ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά γνώσεις και δεξιότητες πρόσβασης στον πολιτισμό μας, τις οποίες και χαρακτήρισε πολύ χρήσιμες στη ζωή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top