Πυρά Ποταμιού κατά κυβέρνησης: «Είστε για τα πανηγύρια»

«Επιβάλουν συνεχώς εισπρακτικά μέτρα για να βουλώσουν τρύπες»

​Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπολύει για μια ακόμα φορά με ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σημειώνοντας πως «για μια ακόμα φορά πέρασε από το δράμα στα πανηγύρια».

«Η κυβέρνηση εκεί που καλλιεργούσε το φόβο ότι θα μας διώξουν, χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, άρχισε να θριαμβολογεί επειδή μας κράτησαν. Η χώρα σε όλες αυτές τις μάχες όμως, κατακτά πολύ λιγότερα από αυτά που της αξίζουν. Πολύ λιγότερα από αυτά που αξίζουν σε μια κοινωνία που 6 χρόνια τώρα βασανίζεται να ξεφύγει από τα μνημόνια», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Οι σπατάλες του κράτους, η καθυστέρηση στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, η κρατική έχθρα στην επιχειρηματικότητα, η απουσία εμπιστοσύνης του κόσμου αλλά και των επενδυτών, έχουν καθηλώσει την πραγματική οικονομία.

Και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να βουλώσουν τις τρύπες που οι ίδιοι δημιουργούν επιβάλλουν συνεχώς νέα εισπρακτικά μέτρα. Αυτά όμως δεν είναι “λύσεις”, είναι λύσεις για τα πανηγύρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top