Διαγράφει τελικά το ΤΕΕ τον Τσίπρα; Τι είπε ο Γιώργος Στασινός στο STAR

«Θα βάλουμε τις φωτογραφίες των μηχανικών-βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν το ασφαλιστικό στην ιστοσελίδα μας για να τους… διαφημίσουμε»

«Τα νέα μέτρα ουσιαστικά καταργούν το επάγγελμα» δήλωσε στην εκπομπή Live U του STAR o πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός.

Όπως τόνισε, ήδη 4.000 μηχανικοί έφυγαν από επάγγελμα το περασμένο έτος και «φέτος εκτιμάται ότι θα είναι πολύ περισσότεροι καθώς η φορολογία μαζί με τις εισφορές μπορεί να ξεπεράσει το 70%».

newego_LARGE_t_1101_54601018.jpg
Σύμφωνα με τον κ. Στασινό, οι μηχανικοί-βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι 20 και «θα βάλουμε τις φωτογραφίες τους στην ιστοσελίδα μας να τους κάνουμε διαφήμιση και να τους ευχαριστήσουμε αφού θεωρούν ότι ευνοείται το 90% των μηχανικών με τον νέο νόμο».

Όσον αφορά την ενδεχόμενη διαγραφή του πρωθυπουργού και των άλλων μηχανικών-βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Στασινός είπε πως η μη τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας είναι πειθαρχικό παράπτωμα και πως υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες που θα ακολουθήσει το ΤΕΕ για να εξετάσει το αν υπάρχει παράπτωμα και το πώς θα αντιδράσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top