Κατρούγκαλος ο ΡΟΚΑΣ! Οι Red Hot Chili Peppers και το pasokification

Φύλαγε τα καλύτερα για το τέλος της συνεδρίασης

Κατρούγκαλος ο ΡΟΚΑΣ! Οι Red Hot Chili Peppers και το pasokification

​Τι κι αν κόντευαν μεσάνυχτα; Ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος ανέβηκε και πάλι στο βήμα της Βουλής και επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ με ένα τραγούδι των… Red Hot Chili Peppers!

Ο υπουργός αποδείχθηκε σκληρός ροκάς και θέλοντας να πετάξει τα καρφιά του στο ΠΑΣΟΚ παρέφρασε τη πασίγνωστη επιτυχία του συγκροτήματος, Californication και έκανε λόγο για… Pasokification.

«Θα ξέρετε ενδεχομένως, ότι υπάρχει ήδη μία έκφραση και στην αργκό των Βρυξελλών και στα βιβλία της πολιτικής επιστήμης. Pasokification! Τι σημαίνει αυτή η έκφραση; Θυμόσαστε το αντίστοιχο τραγούδι των Red Hot Chili Peppers, Californication; Καμία σχέση! Pasokification, πασοκοποίηση, σημαίνει τι παθαίνει ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα όταν ταυτίζεται απολύτως με το νεοφιλελευθερισμό. Εξαερώνεται. Και αυτή τη στιγμή οι προοπτικές της σοσιαλδημοκρατίας στην Ευρώπη, όπως τις βλέπουμε στην Πορτογαλία, δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει ένας διαφορετικός προσανατολισμός της σοσιαλδημοκρατίας αυτής», είπε προκαλώντας τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top