Μήνυμα Παυ��όπουλου στα Σκόπια: «Δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο το ελληνικό βέτο»

«Η ΠΓΔΜ επιμένει στην παραχάραξη της ιστορίας»

​Ξεκάθαρο μήνυμα προς τα Σκόπια έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος, τονίζοντας πως όσο παραχαράσσουν την ιστορία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, δεν θα μπορούν να γίνουν μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

«Αυτός ο ιερός τόπος για το Έθνος των Ελλήνων αποδεικνύει, με αμάχητα ιστορικώς τεκμήρια, τη διαχρονική ελληνικότητα της Μακεδονίας. Οι κυνικοί παραχαράκτες της Ιστορίας, δυστυχώς κληρονόμοι και συνεχιστές της νοοτροπίας ολοκληρωτικών καθεστώτων όπως τεκμηριώνει και η πρόσφατη βάρβαρη συμπεριφορά τους εναντίον των προσφύγων, δεν δικαιούνται να υποκρίνονται ανεξόδως τους φίλους της Ελλάδας και, πολύ περισσότερο, δεν είναι νοητό να βαυκαλίζονται ότι με τέτοιες αντιλήψεις μπορούν να γίνουν μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Το ελληνικό βέτο είναι δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο», είπε ο κ. Παυλόπουλος κατά την επίσκεψή του στους Μακεδονικούς Τάφους έξω από τη Νάουσα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε και στον αρχαιολογικό χώρο της Μίεζας, όπου είδε το αρχαίο Θέατρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top