ΕΞΑΛΛΗ η Χριστοφιλοπούλου:«Αστυνομοκρατείται η Βουλή», Βούτσης:«Στημένο το χθεσινό επεισόδιο»

Άναψαν τα αίματα από νωρίς

ΕΞΑΛΛΗ η Χριστοφιλοπούλου:«Αστυνομοκρατείται η Βουλή», Βούτσης:«Στημένο το χθεσινό επεισόδιο»

​Δεν έχουν τέλος οι καυγάδες στη Βουλή σήμερα, ημέρα που ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Ένας από αυτός και ο καυγάς που είχε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ε. Χριστοφιλοπούλου με τον Πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση.

«Μπορεί να κλείσανε το Μαξίμου με τις κλούβες, μπορεί οι πάπιες να πρέπει να γεννήσουν και να κλείσανε τον Εθνικό Κήπο αλλά αστυνομοκρατείται το Κοινοβούλιο; Το καταγγέλλω αυτό», είπε η κ. Χριστοφιλοπούλου με αφορμή το γεγονός ότι μετά το χθεσινό επεισόδιο στο εντευκτήριο της Βουλής, εκπρόσωποι επαγγελματικών κλάδων βρίσκονταν στη Βουλή συνοδεία αστυνομικών.

Αμέσως της απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης που δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

«Χθες συνέβη ένα απαράδεκτο γεγονός στο εντευκτήριο όπου συνδικαλιστές δικηγόροι εστράφησαν εναντίον βουλευτών και αναπτύχθηκαν αρκετά οξείς διάλογοι, στο όρια του bullying. Επίτηδες δεν έδωσα καμία συνέχεια παρότι ήταν στημένο το επεισόδιο. Φτάνει στα όρια του γκροτέσκου να απειλούνται οι βουλευτές από επιμελητήρια ότι θα διαγραφούν ανάλογα με την ψήφο τους», είπε και πρόσθεσε:

«Αυτό που επιχειρείται από χθες και επιχειρήθηκε να συνεχιστεί σήμερα, δεν θα επιτραπεί στο εντευκτήριο. Δεν θα γίνεται λεκτική διαμάχη ανάμεσα σε συνδικαλιστές και βουλευτές, δεν είναι αυτός ο χώρος και ο τρόπος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top