Βουλευτής του Ποταμιού το πρωί είναι στα έδρανα της Βουλής και το βράδυ στο… σανίδι!

Το θέατρο είναι η μεγάλη του αγάπη

Βουλευτής του Ποταμιού το πρωί είναι στα έδρανα της Βουλής και το βράδυ στο… σανίδι!

​Μπορεί ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας να έχει δυναμική παρουσία στη Βουλή, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι το θέατρο και μάλιστα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Ο έκτος ένορκος» που θα ανέβει σε λίγες μέρες στην Πάτρα.

fot.jpg

Ο κ. Φωτήλας συμμετέχει καθημερινά στις πολύωρες συνεδριάσεις στη Βουλή και μετά ξεκλέβει κάποιες ώρες για να ταξιδέψει μέχρι την αχαϊκή πρωτεύουσα για να πάρει μέρος στις εντατικές πρόβες λίγο πριν από την πρεμιέρα της Πέμπτης.

«Με τον τρόπο αυτό, γεμίζω τις μπαταρίες μου», λέει στο Έθνος της Κυριακής, προσθέτοντας πως «όπου υπάρχει θέληση και αγάπη, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

Η σχέση του με το θέατρο ξεκίνησε το 1999 εντελώς τυχαία, και χάρη στον γιο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Σταφανόπουλου.

Ο βουλευτής του Ποταμιού βρέθηκε σε μια πρόβα από την παράσταση «Οι τρεις σωματοφύλακες» που σκηνοθετούσε ο Ηλίας Στεφανόπουλος, και επειδή έλειπε ένας από τους πρωταγωνιστές, του ζητήθηκε να πει τα λόγια του για να προχωρήσουν οι πρόβες.

Αυτό ήταν… το μικρόβιο μπήκε μέσα του και ο Η. Στεφανόπουλος του πρότεινε έναν μικρό ρόλο στην παράσταση.

13140844_10209009911914664_1564560972_n.jpg

Το 2011 μαζί με φίλους του δημιουργούν την θεατρική ομάδα «Υποκριτές» και άρχισαν να ανεβάζουν θεατρικές παραστάσεις, όπου ο Ι. Φωτήλας είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Οι περισσότερες από αυτές ήταν κωμωδίες, φέτος όμως επέλεξαν ένα δικαστικό δράμα με έντονο σασπένς και αγωνία.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαΐου στο θέατρο Act στην Πάτρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια καλοκαιρινή περιοδεία, με στάσεις σε αρκετά φε��τιβάλ.

Μάλιστα αυτή η παράσταση θα είναι η πρώτη στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο κ. Φωτήλας, από το 2015, οπότε και εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής.

13101173_10209009912794686_431511551_n.jpg

Ως γνήσιος Πατρινός άλλωστε έχει πάντα ενεργό ρόλο στο Καρναβάλι της Πάτρας και έχει συμμετάσχει και στα «Ταλέντα», έναν διαγωνισμό μεταμφιέσεων και τραγουδιού, που γίνεται την τελευταία Δευτέρα πριν τη μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού.

Και μπορεί να ανήκει στους νέους βουλευτές, όμως το μικρόβιο της πολιτικής το είχε μέσα του, ως γιος του Ασημάκη Φωτήλα, βουλευτή της Ένωσης Κέντρου και του ΠΑΣΟΚ και εγγονός του Αριστοτέλη Φωτήλα, ο οποίος είχε διακριθεί για την έντονη πολιτική του δράση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top