Τα...πήρε στο κρανίο ο Καραγιαννίδης με τον μονόλογο Τσίπρα-"Θα μιλήσουμε ή θα περνάμε μέτρα;»

Αντέδρασαν οι βουλευτές στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την έλλειψη διαλόγου

Τα...πήρε στο κρανίο ο Καραγιαννίδης με τον μονόλογο Τσίπρα-"Θα μιλήσουμε ή θα περνάμε μέτρα;»

​Βαρύ είναι το κλίμα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία του ασφαλιστικού νομοσχεδίου την Κυριακή, εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων και κινητοποιήσεων.

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να επιχείρησε να πείσει τους βουλευτές του ότι «είμαστε στο τέλος της αξιολόγησης» και πως με το νέο ασφαλιστικό οι κύριες συντάξεις δεν θα περικοπούν ούτε ένα ευρώ, τονίζοντας την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων, ωστόσο η απόφαση του πρωθυπουργού να είναι ο μοναδικός ομιλητής είχε και... παράπλευρες απώλειες.

Πιο συγκεκριμένα, αφού κατέβηκε από το βήμα ο Αλέξης Τσίπρας, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κώστας Ζαχαριάδης, ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση και πως στις 20.30 το βράδυ θα συνεδριάσει μια ομάδα εργασίας για να αποφασίσει ποιοί θα μιλήσουν κατά την συζήτηση του φορολογικού και ασφαλιστικού νομοσχεδίου το Σα��βατοκύριακο.

Η εσπευσμένη διακοπή της συνεδρίασης όμως προκάλεσε την «έκρηξη» του βουλευτή Χρήστου Καραγιαννίδη (ένα από τα μέλη της κίνησης των 53+), ο οποίος φέρεται να είπε: «Θα κάνουμε ποτέ κανονική Κοινοβουλευτική Ομάδα; Θα μιλήσουμε κι εμείς ή μόνο θα ενημερωνόμαστε; Έχουμε εδώ και δυόμιση μήνες που περνάμε μέτρα και μέτρα, και δεν ξέρουμε τι γίνεται».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top