Παπαχριστόπουλος: Είμαι θύμα-Δέχτηκα bulling-Δεν φοβάμαι-Ας με διώξει ο Πάνος αν θέλει

Επιτίθεται στα ΜΜΕ και υποστηρίζει ότι δεν είναι ούτε καταδότης, ούτε αποστάτης

Παπαχριστόπουλος: Είμαι θύμα-Δέχτηκα bulling-Δεν φοβάμαι-Ας με διώξει ο Πάνος αν θέλει

Ως... θύμα εμφανίστηκε την Παρασκευή στη Βουλή ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος προκάλεσε την Πέμπτη θύελλα αντιδράσεων, καθώς άφησε να εννοηθεί ότι η διαρροή του διαλόγου του Τόμσεν με την κυρία Βελκουλέσκου (ΔΝΤ) έγινε από την ελληνική κυβέρνηση.

Η φράση του «τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο του Τόμσεν με την κυρία Βελκουλέσκου. Το παλεύει με νύχια και με δόντια αυτή τη στιγμή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πώς θα τον έκαιγε αλλιώς;», άναψε "φωτιές" και ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προχώρησε γρήγορα σε αναδίπλωση, υποστηρίζοντας πως εννοούσε ότι η κυβέρνηση ανέδειξε τη διαρροή των Wikileaks για να αποκαλυφθεί το σχέδιο εναντίον της χώρας μας, σήμερα Παρασκευή επανήλθε στο θέμα, ισχυριζόμενος ότι έχει πέσει θύμα bulling.

Ο κ.Παπαχριστόπουλος, αφού επιτέθηκε στα ΜΜΕ, ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα bulling, το οποίο μάλιστα απέδωσε στην προσπάθεια των δημοσιογράφων να βρουν καταδότες και αποστάτες.

Μιλώντας στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, όπου συζητείται το ασφαλιστικό, αφού αναφέρθηκε στα ταξίδια του ανά τον κόσμο, είπε πως έχει «περάσει από φωτιά και σίδερο», και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης που του άσκησαν κριτική, σημειώνοντας με στόμφο: «έχω βρεθεί μεσοπέλαγα για να σπάσουμε το εμπάργκο, έχω βρεθεί στο Ιράκ, όταν βομβάρδιζαν θεοί και δαίμονες, στην Αϊτή πολλές φορές με κίνδυνο, έχω περάσει από φωτιά και σίδερο. Δεν έχω αυτοκίνητο, αστυνομικούς κι έχω μάθει να ζω σε αυτό το στυλ. Δεν φοβήθηκα στη ζωή μου, ούτε τώρα φοβάμαι, άλλα κάποιοι βλέπουν καταδότες κι αποστάτες και διακαώς τους ψάχνουν. Έφαγα ένα απίστευτο και χυδαίο bulling χθες και προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, καταδότης κι αποστάτης».

Μάλιστα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επέμεινε να επικαλείται και τα πρακτικά της Βουλής, τα οποία αναφέρουν ακριβώς αυτά που μετέδωσαν και οι δημοσιογράφοι, ενώ σε έντονα φορτισμένο ύφος προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας πως αν ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, θεωρεί ότι έπραξε κάτι κακό μπορεί να του ζητήσει την παραίτησή του.

«Σε καταδότες δεν απολογούμαι. Ούτε αποστάτης είμαι. Την υπογραφή μου την έχει ο κ. Καμμένος στο γραφείο του. Αν νομίζει ότι έκανα κάτι κακό μπορώ να φύγω», είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας υπερήφανος που βάζει το δικό του λιθαράκι στην εντιμότητα της κυβέρνησης, η οποία όπως είπε δέχεται επίσης bulling.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top