ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Την Κυριακή ψηφίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής το ασφαλιστικό!

Το Μαξίμου θέλει να είναι η «προίκα» του Τσακαλώτου στο Eurogroup της Δευτέρας

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Την Κυριακή ψηφίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής το ασφαλιστικό!
Οριστικό είναι τελικά, μετά τη σχετική απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής σήμερα το απόγευμα, ότι το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό πρόκειται να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το Σαββατοκύριακο (όπως είχε αναφέρει προηγουμένως το star.gr για τις σχετικές πληροφορίες) , αντί για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, που είχε αρχικά ανακοινωθεί. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με την ολοκλήρωση της συζήτησης.
Όπως είναι προφανές, η κυβέρνηση αποφάσισε να πάει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με «προίκα» το νόμο (πλέον) για τα μέτρα, εφόσον ψηφιστεί στην Ολομέλεια, στην κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας.
Βεβαίως, το Μέγαρο Μαξίμου αναλαμβάνει και το αντίστοιχο ρίσκο, λόγω της εύθραστης αριθμητικά πλειοψηφίας (153 βουλευτές), με δεδομένη μέχρι στιγμής την πρόθεση των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης - όχι μόνο του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής αλλά και των κομμάτων του αποκαλούμενου «ευρωπαϊκού τόξου» - να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top