Περίμεναν τον Πολάκη στην Βουλή αλλά ο υπουργός έκανε διακοπές στα Χανιά!

Έξαλλος ο Άδωνις - "Είναι επικίνδυνος - Του ετοιμάζουμε στοιχεία για τον Εισαγγελέα"

Περίμεναν τον Πολάκη στην Βουλή αλλά ο υπουργός έκανε διακοπές στα Χανιά!

​Την ώρα που η κυβέρνηση καίγεται για να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους δανειστές και να κλείσει η αξιολόγηση ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης πάει με το πάσο του!

Τι και αν στο Μέγαρο Μαξίμου οι συσκέψεις δίνουν και παίρνουν, τι και αν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης περίμενε απαντήσεις στην Βουλή από τον κύριο Πολάκη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «σούβλιζε» και αυγά… τσούγκριζε μέχρι την τελευταία στιγμή!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «parapolitika.gr», o κύριος Πολάκης έκανε παρατεταμένες διακοπές και επέστρεψε από τα Χανιά μόλις σήμερα Τετάρτη, με την πρωινή πτήση.

Η στάση του κυρίου Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση του κυρίου Γεωργιάδη, ο οποίος υποστήριξε πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του είπε ότι δεν θα απαντήσει σε ερώτηση που έχει καταθέσει λόγω... φόρτου εργασίας.

175da1f2d4f906a48000ca9998f03227.jpg

«Σήμερα μου απήντησε το γραφείο του, ότι δεν θα μου απαντήσει στην Επίκαιρη ερώτηση μου, λόγω Φόρτου Εργασίας», έγραψε ο κ.Γεωργιάδης, ανεβάζοντας την φωτογραφία με τον κ.Πολάκη μέσα στο αεροπλάνο.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στα Παραπολιτικά fm, ο κ.Γεωργιάδης εξαπέλυσε νέα επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ. «Κάποιοι νομίζουν ότι ο κ. Πολάκης είναι γραφικός. Κάνουν λάθος είναι πάρα πολύ επικίνδυνος… Αυτός ο περίφημος διαγωνισμός του ΚΕΕΛΠΝΟ, που θα έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και πάρα πολλούς μήνες, γίνεται για να ανοίξουμε περίπου 110 κρεβάτια εντατικής νοσηλείας. Από την καθυστέρηση που έχει υπάρξει λόγω του κ.Πολάκη και από την ακύρωση του διαγωνισμού λόγω του κ. Πολάκη, κάθε μέρα που περνάει κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν κρεβάτι εντατικής νοσηλείας. Κάποιοι από αυτούς, δυστυχώς, θα χάσουν τη ζωή τους ή θα υποστεί μεγάλη βλάβη η υγεία τους. Ο κ.Πολάκης δεν μπορεί να διωχθεί ποινικά παρά μόνο μέσω του νόμου περί ευθύνης υπουργών, δηλαδή πρέπει να ψηφίσει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και να του ασκηθεί δίωξη. Ξέρει ότι αυτό δεν θα γίνει άρα δεν φοβάται τον εισαγγελέα. Έχω κάνει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, έχουμε κάνει 35 βουλευτές του κόμματος γραπτή ερώτηση. Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει μήνυση στον Εισαγγελέα και ετοιμάζουμε και εμείς στοιχεία για να πάνε στον Εισαγγελέα. Αυτό που έχει κάνει ο κ.Πολάκης είναι αυτόματα παράνομο… έχει παρανομήσει και μάλιστα βαριά», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top