Στα ΑΚΡΑ η κόντρα του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ με τον Πολάκη: «Θα τα πούμε στην Ευελπίδων»

«Δεν έχω παραιτηθεί»

Στα ΑΚΡΑ η κόντρα του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ με τον Πολάκη: «Θα τα πούμε στην Ευελπίδων»

​Σε τεντωμένο σχοινί είναι η κατάσταση στο ΚΕΕΠΛΝΟ, μετά από την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη να παύσει από τα καθήκοντά του τον πρόεδρό του, Θ. Γιαννόπουλο, αφού ο ίδιος δεν υπάκουσε στην εντολή του για να παραιτηθεί.

«Δεν έχω παραιτηθεί», επανέλαβε σήμερα το πρωί, ο κ. Γιαννόπουλος στον Real Fm, παρά το γεγονός ότι μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του κ. Πολάκη έχει αντικατασταθεί από τον Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ και συμπλήρωσε ότι η συνέχεια θα δοθεί στην… Ευελπίδων, αφού υπάρχει μηνυτήρια αναφορά κατά του Π. Πολάκη.

Την πρόθεσή του να μην υποβάλει την παραίτησή του είχε κάνει γνωστή ο κ. Γιαννόπουλος από χθες.

«Μετά την τελευταία τροπή στα γεγονότα ενημερώνω ότι δεν θα παραιτηθώ. Δεν θέτω την προσωπική, πολιτική και πανεπιστημιακή μου πορεία υπό τα καπρίτσια του αναπληρωτή υπουργού υγείας κυρίου Πολάκη. Δυστυχώς αυτές είναι πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές», δήλωσε στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι η ενέργεια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, «έχει ως στόχο να ποδηγετήσει τα μέλη του δ.σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ σε μια παράνομη ενέργεια κάτι που θα κριθεί όχι από εμένα αλλά από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης καθώς υπάρχει ήδη μηνυτήρια αναφορά από βουλευτές της αντιπολίτευσης».

Διαβάστε επίσης:

ΣΤΑ ΑΚΡΑ η ΚΟΝΤΡΑ! Πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: «Δεν παραιτούμαστε»

ΠΟΛΕΜΟΣ για το ΚΕΕΛΠΝΟ! Πολάκης: Αν δεν παραιτηθούν θα τους παύσω και θα τους αντικαταστήσω

Στα άκρα ο Πολάκης για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Έδιωξαν τον Γιαννόπουλο, ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top