ΠΟΛΕΜΟΣ για το ΚΕΕΛΠΝΟ! Πολάκης: Αν δεν παραιτηθούν θα τους παύσω και θα τους αντικαταστήσω

Νέα παρέμβαση μέσω facebook

ΠΟΛΕΜΟΣ για το ΚΕΕΛΠΝΟ! Πολάκης: Αν δεν παραιτηθούν θα τους παύσω και θα τους αντικαταστήσω

​Χοντραίνει πολύ η κόντρα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ για την πρόσληψη ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού σε μονάδες εντατικής θεραπείας και αυξημένης φροντίδας.

Ο κύριος Πολάκης είχε παρέμβει στη διαδικασία του διορισμού 100 γιατρών σε ΜΕΘ και 400 νοσηλευτών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, ζητώντας και παίρνοντας τελικά τους φακέλους των υποψηφίων πριν ολοκληρώσουν το έργο τους οι επιτροπές του ΚΕΕΛΠΝΟ. Στην συνέχεια το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ συνεδρίασε με σκοπό να αποφασίσει τη ματαίωση του διαγωνισμού και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ζήτησε τις παραιτήσεις τους, τονίζοντας ότι θα διοριστούν νέα μέλη. Μάλιστα, γνωστοποίησε τις προθέσεις της ηγεσίας του υπουργείου μέσω… Facebook!

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων, Θ.Γιαννόπουλου, ο οποίος κάνει λόγο για θέμα «ηθικής τάξης». Ο ίδιος κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να νομοθετήσει σχετικά αν θέλει κάτι τέτοιο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, είναι αποφασισμένος όμως να το φτάσει μέχρι τα άκρα. Αυτό δείχνει τουλάχιστον μέσω των social media, όπου ξαναχτύπησε με νέο προειδοποιητικό σχόλιο!

Στην δημοσίευση που έκανε νωρίτερα ο κύριος Πολάκης στο facebook για τον διορισμό των νέων μελών του ΚΕΕΛΠΝΟ, ένας χρήστης τον ρώτησε «Έμαθα ότι αρνούνται να παραιτηθούν, έχουν αυτό το δικαίωμα; Υπάρχει χρονική διάρκεια θητείας στην οποία μπορούν να μείνουν αν το θελήσουν;» και ο κύριος Πολάκης απάντησε «ΌΧΙ, αν δεν παραιτηθούν θα παυθούν και θα αντικατασταθούν».

pp.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top