Ρήγας (γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ): Δεν υπάρχει λόγος για νέες κάλπες

«Κάποιοι επιδιώκουν να επαναληφθεί το σχέδιο της “αριστερής παρένθεσης”»

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να γίνουν εκλογές» ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Ρήγας μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Όπως τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, «υπάρχει δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση η οποία κάνει πολλά ώστε να μπορέσουν η οικονομία και η κοινωνία να αναπνεύσουν».
Ο κ. Ρήγας τόνισε ότι η λήψη προληπτικών μέτρων δεν είναι δημοκρατικά χαρακτηριστικά και κατηγόρησε το ΔΝΤ ότι προσπαθεί να δημιουργήσει «κλίμα αποσταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας, τη στιγμή μάλιστα που η οικονομία μπορεί να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά».
«Επιδιώκουν να επαναληφθεί το σχέδιο της “αριστερής παρένθεσης”, το οποίο δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν την προηγούμενη περίοδο. Δεν έχουν κανένα πολιτικό επιχείρημα», συνέχισε, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει τηρήσει όλα όσα προέβλεπε η συμφωνία.
Τέλος, ο κ. Ρήγας εκτίμησε ότι υπάρχει πολιτική πρόθεση πίσω από τη στάση του ΔΝΤ, επισημαίνοντας ότι αυτό είναι κάτι που στηρίζει και η ΝΔ «αδιαφορώντας για το τι περνάει η ελληνική οικονομία και η ελληνική κοινωνία».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top