Σκληρή επίθεση Λαφαζάνη σε Τσίπρα: Παίζει κακόγουστο θέατρο και εμπαίζει τον λαό

«Η μόνη εναλλακτική λύση είναι η επιστροφή στη δραχμή»

Σκληρή επίθεση Λαφαζάνη σε Τσίπρα: Παίζει κακόγουστο θέατρο και εμπαίζει τον λαό
Σκληρή επ��θεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, λέγοντας ότι παίζουν κακόγουστο θέατρο στις πλάτες του τόπου και των πολιτών.
«Ο Αλ. Τσίπρας έχοντας επιβάλλει μέτρα εξόντωσης του ελληνικού λαού ύψους 5,4 δισ. και έχοντας συμφωνήσει στην επιβολή και άλλων 3,6 δισ. με αυτόματο μηχανισμό και ως δήθεν “συμπληρωματικό” πακέτο, παίζει τώρα κακόγουστο θέατρο στις πλάτες του τόπου και των πολιτών» είπε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός «δεν διαπραγματεύεται τίποτα».
Ο ίδιος τόνισε πως ο κ. Τσίπρας πρόδωσε «τη λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου και του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου» και «κοροϊδεύει, εξαπατά και εμπαίζει για άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό, στήνοντας ένα παραπλανητικό σκηνικό δήθεν διαπραγμάτευσης».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η μόνη εναλλακτική λύση για την Ελλάδα είναι «η έξοδος από την ευρωζώνη στη βάση ενός ριζοσπαστικού προοδευτικού προγράμματος για να ανασάνει η οικονομία και η χώρα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top