Λοβέρδος: «Ψέμα» και διαρροή Παππά τα περί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

«Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας» διαβεβαίωσε

Λοβέρδος: «Ψέμα» και διαρροή Παππά τα περί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ
Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος απέδωσε ευθέως στον υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά τη σχετική φημολογία, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόντρα»!
«Αλλά αυτό το διακινεί επίμονα ο κ. Παππάς ακόμη και σε εκδηλώσεις όπου είναι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Είναι ένα ψέμα. Όχι το δημοσίευμα, αλλά η διαρροή από το Μαξίμου. Είναι κατευθυνόμενη διαρροή για να δημιουργήσει θέμα συζήτησης σ’ αυτήν την πολύ δύσκολη περίσταση για την πατρίδα κα�� τους Έλληνες, στην οποία έχει οδηγήσει και οδηγεί ο κ. Τσίπρας και είναι ένα προπέτασμα καπνού για ετεροκαθορισμό της δημόσιας συζήτησης. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας σ’ αυτήν την εκδοχή για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.
Όσον αφορά τα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε: «Εγώ μέτρησα την τριετία 2013-2016, και με το σχέδιο νόμου που έχουν φέρει, και υπολείπεται κάποιων δις σε σχέση με το πρόγραμμα των 5,4 δις. Βεβαίως λείπουν! Σας ορκίζομαι!».
Ο πρώην υπουργός πρόσθεσε: «Το είπα στον κ. Κατρούγκαλο τη Δευτέρα και δεν μίλησε και είπα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι διατάξεις του προϋπολογισμού που έχετε ψηφίσει λένε για το ασφαλιστικό 1,8 δις και η κυρία Γεροβασίλη λέει για λογαριασμό 5,4 δις και για το 2016 είναι 3,6 δις και όμως ο λογαριασμός που μας έφεραν εδώ είναι 1,5 δις ευρώ. Πού είναι;».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top