Παραίτηση ΒΟΜΒΑ! Έφυγε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Επικαλείται αυστηρά προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους

​Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπέβαλε αιφνιδιαστικά ο Ν. Στουπής, με τον υπουργός, Β. Αποστόλου να χαρακτηρίζει την παραίτησή του απώλεια.

«Για λόγους ανυπέρβλητους, αυστηρά προσωπικούς και επαγγελματικούς, είχα διατυπώσει προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Πρωθυπουργό της χώρας αίτημα αντικατάστασης από την θέση του Γενικού Γραμματέα εδώ και σαράντα μέ��ες. Οποιαδήποτε διαφορετική ερμηνεία της επιλογής μου αυτής δεν έχει ουδεμία βάση», αναφέρει ο Νίκος Στουπής σε σχετική του δήλωση και συνεχίζει:

stou-708.jpg

(Ο Ν. Στουπής)

«Πιστεύω απόλυτα στη μακροημέρευση της κυβέρνησής μας και σε θετικά αποτελέσματα των ιστορικών ευθυνών που έχει αναλάβει. Ευελπιστώ σε επόμενη φάση να έχουν εκλείψει οι αιτίες των προβλημάτων που με απασχολούν και να ξανασυμμετάσχω ενεργά και ανεξαρτήτου θέσεως στην συλλογική μας προσπάθεια».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης από την πλευρά του, τόνισε πως ο κ. Στουπής εργάστηκε σκληρά και κυρίως αποτελεσματικά.

«Από εδώ και πέρα προσβλέπω στη συμβολή του, έστω και άτυπα. Δε θα σταματήσουμε να συνεργαζόμαστε. Άλλωστε με το Νίκο Στουπή με συνδέουν πολιτικοί αλλά και προσωπικοί δεσμοί και είμαι βέβαιος ότι θα μας δοθούν και στο μέλλον πολλές ευκαιρίες κοινών αγώνων», δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top