Κάνουν ότι γουστάρουν οι Θεσμοί-Ο Κατρούγκαλος παραλίγο να κοιμηθεί ενώ τους περίμενε για ώρες!

Στήνουν τους υπουργούς και αλλάζουν τελευταία στιγμή τα ραντεβού!

Κάνουν ότι γουστάρουν οι Θεσμοί-Ο Κατρούγκαλος παραλίγο να κοιμηθεί ενώ τους περίμενε για ώρες!

Απίστευτα καψόνια κάνουν οι Θεσμοί στους Έλληνες υπουργούς κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων στην Αθήνα…

Όπως μεταδώσαμε το Σάββατο στο star.gr, οι εκπρόσωποι των δανειστών αλλάζουν τους τόπους και τις ώρες των συναντήσεων κάθε τρεις και λίγο χωρίς να προειδοποιούν την ελληνική πλευρά! Πρόσφατα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε άσκοπές βόλτες με το ασανσέρ στο Χίλτον, μέχρι να βρει τους Θεσμούς, οι οποίοι αντί για τον 8ο όροφο που συνήθως συνεδριάζουν, είχαν πάει για συζητήσεις σε αίθουσα δίπλα στην πισίνα! Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον σύμβουλο της Τράπεζας της Ελλάδος, Ηλία Πλασκοβίτη, ο οποίος μετά από κάποια λεπτά ψαξίματος βρήκε τους δανειστές να συσκέπτονται by the pool.

Ακόμα χειρότερα πράγματα αντιμετώπισαν όμως ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». Ο πρώτος αναγκάστηκε να περιμένει 3 ώρες τους Θεσμούς στον χώρο της υποδοχής, αφού δεν είχαν τελειώσει την προηγούμενη σύσκεψη τους και ο δεύτερος αναγκάστηκε να φύγει από το Χίλτον και να ξανά επιστρέψει μετά από 4 ώρες, γιατί άλλαξαν οι Θεσμοί τελευταία στιγμή την ώρα του ραντεβού χωρίς να τον ενημερώσουν!

Σύξυλο όμως άφησαν και τον Γιώργο Κατρούγκαλο οι Θεσμοί, αναγκάζοντας τον υπουργό Εργασίας να τους περιμένει για ώρες λες και πήγαινε για σφράγισμα στον οδοντίατρο!

Όπως γράφει ο "Βηματοδότης", οι εκπρόσωποι των Θεσμών κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το ασφαλιστικό, άφηναν τον υπουργό Εργασίας να... περιμένει σε παρακείμενο δωμάτιο, σε έναν αχανή χώρο υποδοχής με διάσπαρτους λευκούς καναπέδες και τον δέχονταν αργά τη νύχτα. Σχεδόν μεσάνυχτα...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υπουργός Εργασίας, πάντα κουστουμαρισμένος και με το σήμα κατατεθέν του, το μαντιλάκι στην τσέπη (σ.σ. το οποίο όπως δήλωσε θέλει να... φορολογήσει), απλωνόταν σε έναν καναπέ που βρίσκονταν εκεί για χαλάρωση, μέχρι να τον καλέσουν οι εκπρόσωποι των Θεσμών.

Μάλιστα, την... ηρεμία του διαφύλαξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, καθώς αστυνομικοί είχαν "σφραγίσει" την πρόσβαση των δημοσιογράφων στους παρακείμενους χώρους προς την... πισίνα, που βρισκόταν κοντά του!

Οι μόνοι που κατάφεραν να διαφύγουν από την "τσιμπίδα Τόσκα" ήταν κάποιοι βορειοευρωπαίοι τουρίστες, οι οποίοι πλήρωναν τα... "μαλλ��ά της κεφαλής" τους για να απολαμβάνουν την πισίνα του Hilton!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top