"Μια γροθιά" η ΝΔ στο Συνέδριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΡΕ που ξεχώρισαν

Παλιά και νέα στελέχη στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη-Εκεί και ο επίτιμος!

"Μια γροθιά" η ΝΔ στο Συνέδριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΡΕ που ξεχώρισαν

​Μέσα σε ενωτικό κλίμα ξεκίνησε το 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Παλιά και νέα στελέχη του κόμματος έγιναν μια αγκαλιά το απόγευμα της Παρασκευής.

Το star.gr βρέθηκε στο εκθεσιακό κέντρο ΜETROPOLITAN EXPO, πλησίον του αεροδρομίου, όπου διεξάγεται το συνέδριο της ΝΔ που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 24 Απριλίου και σας παρουσιάζει τα highlights του.

-Χαμογελαστός και πολύ ευδιάθετος πήγε στο συνέδριο ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Στον πρώην πρωθυπουργό επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, με τον κ.Μητσοτάκη να ανταλλάσει χειραψίες και απόψεις με πολλά στελέχη και βουλευτές του κόμματος. Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε κοντά στην πρώην υπουργό της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου και οι δυο τους όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του star.gr είχαν πολλά να πουν.

-Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του κόμματος, Κώστα Καραμανλή.

-Κεφάτος έφτασε στο συνέδριο και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο προσέγγισαν πολλοί παρευρισκόμενοι για να ανταλλάξουν αγκαλιές, φιλιά και απόψεις!

-Σε πολύ καλό mood ήταν όμως και ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας! Ο γαλάζιος βουλευτής είχε ένα ζεστό χαμόγελο και μια καλή κουβέντα για όλους!

-Το παρών στο συνέδριο έδωσαν επίσης ο Γιώργος Βουλγαράκης και ο Σωτήρης Χατζηγάκης, οι οποίοι λόγω της στάσης της ηγεσίας Σαμαρά απέναντι τους είχαν αποστασιοποιηθεί από το κόμμα και ο δεύτερος μάλιστα είχε διαγραφεί. Στο συνέδριο προσήλθε και ο πρόσφατα παραιτηθείς Γραμματέας της ΠΕ, Α.Παπαμιμίκος.

Δείτε επάνω όλες τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top