Δημιουργεί μόδα, όχι αστεία ο Κατρούγκαλος-Κάποιοι τον λένε «μόδιστρο» - BINTEO

Έντονα αντιδρούν οι δικηγόροι με τις «γραβάτες, τα μαντιλάκια» και το νέο ασφαλιστικό

Δημιουργεί μόδα, όχι αστεία ο Κατρούγκαλος-Κάποιοι τον λένε «μόδιστρο» - BINTEO

​Με χιούμορ αλλά και δηκτικότητα αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες μια ακόμα αναφορά του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου για "γραβάτες και μαντηλάκια" ως κριτήριο για τον τρόπο φορολόγησης τους.

Δικηγόροι που μίλησαν στην κάμερα του Star και στον Γιώργο Σαραντάκο, υποστηρίζουν ότι εάν περάσουν οι ρυθμίσεις αυτές τότε θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Άλλοι πάλι καλούν τον υπουργό να σταματήσει την ειρωνεία και να φτιάξει ένα... δίκαιο φορολογικό σύστημα για όλους.

Πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες λένε μάλιστα ότι το μόνο που κατάφερε ο κύριος Κατρούγκαλος είναι να επαναφέρει στην μόδα έναν τρόπο ντυσίματος, ο οποίος είχε ξεχαστεί: τη γραβάτα δηλαδή με το μαντιλάκι! Τώρα, όπως λένε οι ίδιοι, είναι ώρα ο υπουργός να αρχίσει τις αναφορές και για τα... παπιγιόν!!!

«Στου μαντιλιού την άκρη, θα κλαις με μαύρο δάκρυ», φωνάζουν κάποιοι δικηγόροι στον υπουργό, καθώς όπως λένε δίνουν σε φόρους έως και το 80% του εισοδήματος τους, ενώ κάποιοι αφήνουν αιχμές για τον κύριο Κατρούγκαλο ότι είναι "φοροφυγάς".

Ακόμη πιο δηκτικός ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλης Αλεξανδρής παραλληλίζει τον υπουργό με ... μόδιστρο!

Όπως και να έχει πάντως χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες επισημαίνουν, ότι αν αυξηθούν οι εισφορές σε συνδυασμό με την υψηλή φορολογία οι λύσεις είναι δυο: αλλαγή επαγγέλματος ή φυγή προς το εξωτερικό.

BINTEO STAR

Δείτε επίσης:

Δεν ξέρουν από… Ολυμπιακό και ΠΑΟ οι τροικανοί-Δίνουν στα funds «κόκκινα» και «πράσινα» δάνεια

Α(ΝΑ)ΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ θα έπρεπε να λέγεται! Είναι τα λόγια περιττά και οι μειώσεις ΦΩΤΙΑ-ΠΑ��ΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Κομμένες οι selfies - Μπαίνει ΦΟΡΟΣ σε κινητά και καρτοκινητά –Γινόμαστε και επίσημα Πακιστάν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top