ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Πολάκης εμφανίστηκε φρεσκοξυρισμένος και ευγενικός!Είπε μέχρι και μαντινάδα!

Σε καλό κλίμα η συνεδρίαση του ΚΕΕΛΠΝΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Πολάκης εμφανίστηκε φρεσκοξυρισμένος και ευγενικός!Είπε μέχρι και μαντινάδα!

​Με ένα διαφορετικό λουκ και ύφος από ότι τον έχουμε συνηθίσει ο Παύλος Πολάκης έκανε "ντου" το πρωί της Τετάρτης στη συνεδρίαση του ΚΕΕΛΠΝΟ με αφορμή της καταγγελίες για την παρέμβαση του στις προσλήψεις γιατρών.

Αναλυτικότερα…..

Φρεσκοξυρισμένος και προσπαθώντας να φαίνεται άνετος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, εμφανίστηκε ευγενικός αυτή τη φορά, με τους δημοσιογράφους έξω από το κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από το προφίλ του αγριάνθρωπου που είχε υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό!

Μετά την πολιτική θύελλα που προκάλεσαν οι καταγγελίες πως «μαγείρεψε» τη λίστα των υποψήφιων γιατρών και νοσηλευτών που θα προληφθούν στις μονάδες εντατικής, εκείνος απάντησε με μια κρητική μαντινάδα σε όσους ζητούν την παραίτηση του.

«Να σου πω κάτι καλή μου; Πού ‘χει η γριά στο πεθυμιό της, τα θωρεί και στο όνειρό της», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει πως ότι επιθυμεί η γριά το βλέπει στον ύπνο της. Ο ίδιος δικαιολόγησε την προσωπική του παρέμβαση στο έργο της επιτροπής του ΚΕΕΛΠΝΟ, ως προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη στην αξιολόγηση των φακέλων. Όπως είπε «υπήρχαν κάποια λάθη στη μοριοδότηση, τα οποία διορθώθηκαν, αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας, έγιναν οι ενστάσεις, θα εξεταστούν με απόφαση του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ και θα αναρτηθεί ο σχετικός πίνακας».

Η επίσκεψη του Παύλου Πολάκη στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβούλιου του ΚΕΕΛΠΝΟ με θέμα τις λίστες των υποψηφίων, αιφνιδίασε ακόμα και τον πρόεδρο Αθανάσιο Γιαννόπουλο. Πληροφορίες του STAR αναφέρουν πως η ατμόσφαιρα στη συνεδρίαση ήταν καλή... χωρίς εντάσεις και ειρωνείες από την πλευρά του αναπληρωτή υπουργού.

Οι αντιδράσεις πάντως από τους βουλευτές των κομ��άτων της αντιπολίτευσης συνεχίζονται. Μετά τις ερωτήσεις και τις μηνυτήριες αναφορές, σήμερα βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ζήτησαν από τον πρόεδρο της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων να κληθεί ο Παύλος Πολάκης να δώσει εξηγήσεις, ενώ η Έυη Χριστοφιλοπούλου τον κάλεσε να φέρει αύριο Πέμπτη όλα τα έγγραφα στη Βουλή.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top