Επίθεση Δένδια σε Τσίπρα για την αναφορά σε Φαρμακονήσι: Είναι παντελώς αστοιχείωτος!

Ο πρωθυπουργός είχε πει στη Βουλή πως αν κυβερνούσε ακόμη ο Σαμαράς θα είχαμε «νέο Φαρμακονήσι όπως επί υπουργίας Δένδια»

Επίθεση στον πρωθυπουργό που δήλωσε στη Βουλή πως «αν υπήρχε ακόμη η κυβέρνηση Σαμαρά θα είχαμε και νέο Φαρμακονήσι, όπως επί υπουργίας του κ. Δένδια», έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας μου απέδωσε σήμερα ευθύνες για το περιστατικό, κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση της χώρας, το οποίο αφορούσε το Λιμενικό και το υπουργείο Ναυτιλίας, στο οποίο ως γνωστόν ανήκει το συγκεκριμένο Σώμα Ασφαλείας!» έγραψε ο πρώην υπουργός στο facebook.

«Πέρα από το ότι δεν έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη για αυτό που υποστηρίζει, είναι λυπηρό να υπάρχει σήμερα ένας πρωθυπουργός ο οποίος αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση παντελώς αστοιχείωτος, καθώς αγνοεί από τη χρήση της ελληνικής γλώσσας και της γεωγραφίας, μέχρι το πώς λειτουργεί το Κράτος. Κρίμα… » κατέληξε ο κ. Δένδιας.

σγγηηδ.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top