Σαν fashion icon στo Madwalk η Κωνσταντοπούλου παρουσιάζει το νέο κόμμα–Πιο λαμπερή από ποτέ

Με soundtrack το τραγούδι «People Have the Power» ανοίγει πανιά με το καράβι της

Μεγάλες στιγμές (ξανά)ζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής παρουσιάζει το βράδυ της Τρίτης στο Θέατρο Χυτήριο το νέο κόμμα της, που έχει το όνομα «Πλεύση Ελευθερίας» με σήμα το καραβάκι.

xas.jpg

Φορώντας λευκό σακάκι και κρατώντας ένα μπουκέτο με φούξια λουλούδια η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε "grande" είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης, με το πλήθος να την χειροκροτεί και να την αγκαλιάζει.

Με soundtrack το κομμάτι «People Have the Power» (μτφ οι άνθρωποι έχουν την δύναμη) της Patti Smith, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και «σύντροφος» του Αλέξη Τσίπρα ήταν πιο χαμογελαστή από ποτέ.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου με αέρα σταρ, απαλά μακιγιαρισμένη και πολύ όμορφα χτενισμένη, όταν κάποιος από τους παρευρισκομένους στο Χυτήριο ήθελε να της μιλήσει, σταματούσε, μοίραζε ζεστά χαμόγελα και μια τρυφερή αγκαλιά και συνέχιζε το δρόμο της προς το... βήμα!

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του κόμματος της, στόχοι τους είναι μεταξύ άλλων η διαγραφή του χρέους και η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Το κάλεσμα από την Πλεύση Ελευθερίας:

«Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 ξεκινάμε την πλεύση μας προς το μέλλον. Ξεκινάμε τον συλλογικό αγώνα μας, για την απελευθέρωση του λαού και της πατρίδας μας από τα μνημονιακά δεσμά. Ανοίγουμε πανιά προς ένα μέλλον ελευθερίας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Με διαφάνεια και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Για τη διαγραφή του δημοσίου χρέους. Για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και κάθε αξίωσης της χώρας. Για την δικαίωση του λαού μας και των αγώνων του, την ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας. Δημιουργούμε ένα κόμμα, που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι.Δεν είμαστε κόμμα στελεχών, σύμπραξης ή ανακύκλωσης προσωπικοτήτων. Δεν είμαστε κόμμα μηχανισμών ή εσωτερικών ισορροπιών. Φιλοδοξούμε να είμαστε κόμμα-κίνημα, μέσα απ’ την κοινωνία, μέσα από τις ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις και τους ζωντανούς ανθρώπους, που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, αντιστέκονται, διεκδικούν, νικούν. Λειτουργούμε με ανοιχτές, αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, έχοντας το διαδίκτυο ως οργανικό εργαλείο επικοινωνίας μας.Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και στην κοινωνία. Δεν λαμβάνουμε χρηματοδότηση παρά μόνο με διαφανή τρόπο, από τα μέλη μας και τους πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν τους σκοπούς και τη λειτουργία μας. Δημοσιεύουμε τα στοιχεία της χρηματοδότησής μας. Δεν χαρίζουμε το μέλλον μας. Το διεκδικούμε και το κερδίζουμε».

Δείτε επίσης:

Γέλιο με το καραβάκι της Κωνσταντοπούλου: «Καλό άνεμο! Στο καλό και να μην μας γράφει»

BINTEO STAR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top