Κουμουτ��άκος: «Η Κυβέρνηση παιανίζει της ήττες της…»

Απάντησε στη Γεροβασίλη και με τις δηλώσεις Ντομπρόβσκις

Με νέα επίθεση στην κυβέρνηση σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, τις σημερινές δηλώσεις της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε:

«Η Κυβέρνηση προσβάλλει την κοινή λογική και τους πολίτες. Αντί να απολογείται, θριαμβολογεί γιατί με τη ‘’διαπραγμάτευσή’’ της ανεβάζει συνεχώς το λογαριασμό που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες. Αλλά τίποτα διαφορετικό δεν μπορεί να περιμένει κανείς από μια Κυβέρνηση που παρουσιάζει τις συνεχείς ήττες της σαν συνεχείς νίκες. Όμως τίποτα πια δεν μπορούν να κρύψουν. Επιχειρήσεις κλείνουν, εργαζόμενοι απολύονται, επενδυτές φεύγουν, νέοι μεταναστεύουν. Και η Κυβέρνηση, εκτός πραγματικότητας, συνεχίζει ανεύθυνα να θριαμβολογεί…».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, αναφέρθηκε στη συνέχεια, στις πρόσφατες δηλώσεις Ντομπρόβσκις για την Ελλάδα:

«Επειδή, όμως, εκτός από το να παιανίζουν τις ήττες τους έχουν και ασθενή -επιλεκτική μνήμη, θυμίζουμε στην Κυβερνητική Εκπρόσωπο τι είπε στις 6 Απριλίου ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Βάλντις Ντομπρόβσκις. Υπογράμμισε λοιπόν ότι:

-Το 2014 η Ελλάδα ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της

-Τα πήγαινε καλά με τους δημοσιονομικούς στόχους

-Είχε επιστρέψει στην ανάπτυξη

-Είχε επιστρέψει στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης

-Είχε ήδη χτυπήσει την πόρτα των αγορών

-Ήταν εντός τροχιάς για να βγει από το μνημόνιο.

Καταλήγει ο κ. Ντομπρόβσκις: “Οι πολιτικές εξελίξεις οδήγησαν αλλού”».


​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top